Poruka Venere i Marsa: Vrijeme je jakih strasti i dobrih odluka

Trigon Venere i Plutona te konjunkcija Marsa i Jupitera krajem listopada i početkom studenog daju nam vjetar u leđa za neke jako dobre stvari...

Do 25. listopada teku dani kada imamo potrebu promijeniti stvari, izliječiti odnose, kao i transformirati svoje stavove o ljubavi. Dani buđenja libida. Strasti i snažne želje za kontrolom nad vlastitim bićem, a poglavito u erotskom i čulnom smislu.

Usavršavanje. Neizbježni susreti koji mijenjaju naš status; slobodnima prilika za nove početke, onima u vezama također prilika, ali za promjenom i to korjenitom. Ovo je slika i dobrog financijskog statusa. Novac od nasljedstva. Ljubav i smrt. Ljubav u opasnim okolnostima. Potreba za jakom osobnošću koja će snagom strasti osvojiti osobu.

Ovo je razdoblje dobro za okretanje zdravim navikama, pa je idelano za gašenje posljednje cigarete, odbacivanje svega što nas truje. Počnite sa zdravim režimom prehrane, proučite što vam odgovara, a što vam škodi. Vodite brigu o tijelu.

Mars i Jupiter su još nekoliko dana u konjunkciji te donose nezasitan seksualni apetit. Ovo je zdrav libido, zdrav odnos prema tijelu. Slika goleme energije i radnog elana, no najvažnije je imati cilj prema kojem idemo, u suprotnome će ta energija biti bačena u vjetar - potrošit će se na to da smo budniji nego inače. Mars i Jupiter donose i novac za projekte u koje je uložen istinski trud i muka.

Ovo je svakako trenutak za sport pa bi bilo dobro u svakodnevicu uvesti pola sata vježbanja. Potreba za natjecanjem i dokazivanjem, pretežno na radnom mjestu ili tamo gdje smo dovoljno sigurni u sebe. Ovo je slika snage i entuzijazma, hrabrosti i znanja, akcije i morala, rata i mira. Potreba da se započne nešto novo, no mogući problem bit će prevelika kritičnost i sumnja, strah da nismo dovoljno dobri, da ne znamo koliko bismo trebali.

Uranovo dijete, www.facebook.com/astro.stanica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci