Pomrčinu Mjeseca 11. 2. 2017. prati snažan preokret nabolje

Otvaraju se nova vrata, kažu astrolozi. Pomrčinu Mjeseca koja je pred nama prati važan energetski zaokret – nabolje, a trajat će sve do kolovoza...

Prolazi u druge energetske putove

Pomrčina punog Mjeseca u Lavu 11. veljače 2017. predstavlja otvaranje novih vrata i početnu točku energija ove godine. Pomrčine djeluju poput prolaza u drukčije energetske putove i dovoljno su moćne da preobraze i promijene smjer i tok našeg života, navodi portal Gostica. Posljednja je pomrčina bila u rujnu prošle godine, a nadolazeća će označiti kraj energije koja je tada "zakuhana". Taj će svršetak popločiti put novom početku – koji dolazi na kraju veljače uz mlađak i solarnu pomrčinu.  

Iako se o lunarnim pomrčinama uvijek govori u kontekstu velikih promjena, katkad naglih, valja sagledati i njihovu drugu, važnu stranu – one su pomoćna ruka Svemira koju možemo zamisliti kako poseže za nama s nebesa kako bi nas stavila na mjesto na kojemu moramo biti. To možda nije mjesto na kojem želimo biti ili nikad nismo ni pomislili da bismo ondje mogli završiti.

Pomrčina Mjeseca - susret s osjećajima

Sudbinski događaji samo za nas

No s pomrčinama je dobra stvar, navodi se, to što općenito možemo vjerovati u smjer kojim smo vođeni: pomrčine donose gotovo sudbinske događaje koji su dio kozmičkog plana napisanog samo za nas.

Budući da će u doba ove pomrčine Mjesec s ostalim planetima tvoriti oblik svetog pentagrama, odnosno zvijezde – što se događa vrlo rijetko – to je znak sreće, harmonije i božanskog sinkroniciteta, navode autori te ističu kako što god da se nađe pred nama u doba ove lunarne pomrčine, riješit će se vrlo brzo, uz veliku vjerojatnost da će to biti u našu korist.

Sudbinskom i prosvjetljujućom čini se energija ove pomrčine – gotovo kao da Svemir privlači našu pozornost na određeno područje našeg života zbog vrlo određenog razloga. Usto, budući da se ona događa u znaku Lava, energija vatre pomoći će pogurati stvari, ali i provocirati iznenadne svršetke. Stoga ako se nešto mora završiti i otići iz našeg života, ova će pomrčina to pokrenuti.

Završno čišćenje prošle godine

Završeci su nužni da bi se otvorio prostor za novo. Prošla je godina, navode autori, bila godina završetaka, a ova je lunarna pomrčina nešto poput njena završnog čišćenja. Stoga, što god da morate otpustiti, koju god da promjenu morate učiniti, ova će pomrčina osigurati da se to dogodi.

A kako je ovo iznimno moćna i zaštitnička pomrčina, promjena će definitivno biti nabolje. Ona će otvoriti put aktivnoj, pozitivnoj i produktivnoj energiji, a njeno će djelovanje trajati sve do kolovoza.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci