Pitate se, pitate, što vam donosi 2021.? Doznajte uz pomoć sudbinskog broja!

Izračunajte svoj sudbinski broj za ovu godinu kako biste doznali na što se trebate usredotočiti kako bi bila uspješna za vas

Godina promjena

Drevni oblik proricanja što se temelji na vječnoj mudrosti brojeva, numerologija, 2021. godinu smatra vrlo važnom. Prošlu su godinu obilježile prepreke koje su zahtijevale hitan i težak rad te nevjerojatna energija – gotovo uvijek neusmjerena i nekanalizirana – koja nas je ispunjavala tjeskobom i bijesom.

Međutim, to je bila i godina za oslobađanje od neželjenih navika. Tako je postavljen temelj za novi start 2021. i sada se stvari mijenjaju: ono na čemu smo radili 2020., procvjetat će ove godine i činit će se kako je naše djelovanje manifestiralo novu realnost. Prihvatimo promjenu!

Detaljniji uvid u ono što možemo očekivati daje osobni sudbinski broj za ovu godinu. Izračunat ćete ga tako da zbrojite znamenke svog datuma rođenja – ali bez godine rođenja – s 2021. (osoba rođena, primjerice, 8. srpnja 1974. zbraja 8+7+2+0+2+1). Ako je dobiveni broj veći od 9, zbrajaju se njegove znamenke, sve dok se ne dobije broj između 1 i 9 (u ovom slučaju dobiveni je broj 20, pa se zbrajaju 2+0 i osobni sudbinski broj za ovu godinu je 2).

Ako je vaš osobni sudbinski broj 1

Ovo je godina početka nove ere. Prešli ste dalek put, ali sad vas čekaju nova postignuća, nove serije pothvata, novi životni ciklus. Ono što vam donese 2021. imat će dugoročan utjecaj na vaš život. Ovo je godina za potpuno nov posao, novu karijeru, novi životni put. Ipak, mogli biste se osjećati osamljeno, napušteno, izolirano; moguće je da će vam biti teško naći pomoć za svoje projekte – ali također ćete se susretati s manje problema koje bi uzrokovali drugi ljudi.

Sretnima se smatraju brojevi koji vode zbrajanjem do 1: 1, 10, 19, 28, 37, 46...

Ako je vaš osobni sudbinski broj 2

Ovo je godina u kojoj ćete naučiti tražiti pomoć. Vrijeme je da (nakon godine kojom je počela nova era u vašem životu) izađete iz osame i prihvatite moć suradnje i veza. U ovoj ćete godini naći moćne saveznike te osobne odnose ponovno smatrati dijelom svog života jer će vam odnosi s drugima više značiti. I na poslu je povoljno sve vezano uz suradnju kao i stvari koje se smatraju ženskima.

Sretni su brojevi koji vode zbrajanjem do 2: 2, 11, 20, 29, 38, 47... 

Ako je vaš osobni sudbinski broj 3

Ovo je vrlo važna godina za vas, godina uspjeha i pozitivnog završetka onoga što vam prethodne godine nisu mogle dati. U ovoj će se godini u punom sjaju vidjeti vaši talenti, a drugi će vas ljudi doživljavati uspješnijima nego ikad prije. To bi vas, naravno, moglo iscrpiti, ali ovo je godina kad je sve moguće – zato nemojte gubiti vrijeme! Moći ćete stvoriti okruženje kakvo želite te ojačati korijene svoga društvenog i poslovnog života. I u ljubavnom ćete životu zamijetiti napredak.

Sretnima se smatraju brojevi koji zbrajanjem vode do 3: 3, 12, 21, 30, 39, 48...

Ako je vaš osobni sudbinski broj 4

Ovo je godina marljivog rada i unutarnjeg napretka. Svoj život trebate gledati objektivnije i suočiti se s onim čega se želite riješiti. Sad je vrijeme da eliminirate ono što vam smeta. Prošlost ostavite iza sebe i raščistite svoj život. Kako se broj 4 povezuje s Marsom, on će vam dati energiju potrebnu za to. Ove godine gradite temelje za sljedeću godinu, stoga se morate prihvatiti posla. Sljedeća će godina biti benevolentnija, ali sada se trebate pozabaviti rješavanjem problema kako se ne bi povlačili sljedećih godina.

Sretni su brojevi koji zbrajanjem vode do 4: 4, 13, 22, 31, 40, 49...

Ako je vaš osobni sudbinski broj 5

Ovo je godina koju ste čekali, godina ravnoteže brojnih materijalnih potreba. Godina u kojoj možete uživati u plodovima svoga marljivog rada i upornih nastojanja. Onima koji su bili "dobri dečki i cure" protekle 4 godine, ovo je vrijeme za uživanje u svemu onome što zemaljski svijet može ponuditi. Ovo je godina u kojoj vas prati sreća. U ruke bi vam čak mogao doći novac od kockanja, ali zapamtite da ono što lako dođe, lako i ode! Zato igrajte na sigurno – i na drugim područjima. Jer, ove ćete godine biti i šarmantniji. Ako ste protekle godine dobro isplanirali svoj život, ove biste mogli ustanoviti da ste uspjeli upravo u onome što ste željeli. Ali ravnoteža neće trajati vječno, zato uživajte u onome što želite, ali odgovorno i s tim na umu.

Sretnim se brojevima smatraju oni koji vode do 5: 5, 14, 23, 32, 41, 50...

Ako je vaš osobni sudbinski broj 6

Ovo je godina ljubavi, romantičnosti, doma, obitelji, braka... ali i razvoda. Sve što ima veze s pitanjima srca i osobnog života sad je naglašeno. Ljubav pobjeđuje sve, ljubav ima najveću moć na svijetu, ona je ključ koji otvara čak i najmračnija vrata. Želite li učvrstiti vezu, kupiti novu kuću... ovo je godina za vas. Čak i ako se želite osloboditi nekog odnosa, ovo je povoljna godina jer će bol biti manja.

Sretni su brojevi oni koji vode do 6: 6, 15, 24, 33, 42, 51...

Ako je vaš osobni sudbinski broj 7

Sedam je broj unutarnje moći i magije, a ovo je godina mudrosti, u kojoj trebate naći prostora za duhovno prosvjetljenje. Ovo je vrijeme za meditaciju i samorefleksiju, vrijeme da povećate svoje duhovne moći i otkrijete tajne svog života, jednu po jednu. No ova će godina biti manje sretna za vašu karijeru i novčana pitanja pa nije dobra za traženje novog posla ili financijske iskorake – iako možete naći mnoga rješenja na tim područjima. Sad je vrijeme za marljiv rad i izolaciju, vrijeme da nađete istinsko sebstvo, svoj pravi centar, i otpustite neke stvari.

Sretni su brojevi koji vode do 7: 7, 16, 25, 34, 43, 52...

Ako je vaš osobni sudbinski broj 8

Osam je broj financijske sreće i napretka. Ove godine možete steći željene materijalne stvari, a u karijeri postići ono što želite. Kineski numerolozi upravo broj osam smatraju najsretnijim. Osim u materijalnim pitanjima, ova godina donosi uspjeh i kad je riječ o igrama na sreću. Onima koji imaju bilo kakav dug, daje priliku da ga se riješe. Kad je pak riječ o ljubavi, ova je godina povoljnija za one veze koje vam pridonose i materijalno. Godina je naklonjena i suradnji u karijeri i stvaranju tvrtki.

Sretnim se brojevima smatraju oni koji vode do 8: 8, 17, 26, 35, 44, 53... 

Ako je vaš osobni sudbinski broj 9

Ovo je za vas vrlo, vrlo važna godina! S jedne strane imate završetak, savršenstvo, uspjeh, no s druge strane gubitak. I završetak i gubitak mogu biti ili dobri ili loši. Primjerice, gubitak je loš kad se izgubi novac, ali je dobar se izgubi višak kilograma ili loš utjecaj. Sve može biti pozitivno ili negativno, stoga je na vama da se usredotočite na ono što želite završiti te to i učinite. Na mnoge je načine ovo godina u kojoj ćete ispuniti brojne dugoročne zadatke. Ako ste se oduvijek željeli riješiti loših navika i utjecaja, ovo je savršena godina za vas.

Sretni su brojevi koji vode do 9: 9, 18, 27, 36, 45, 54...

 

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci