Ovo je vikend za velike stvari i dobru zabavu

Bilo da želite ostvariti nešto važno, bilo se samo dobro zabaviti, planeti vam ovaj vikend daju veliku potporu

Ljubav, romantika i strast u petak

U petak Mjesec ulazi u znak Bika, "najzemljaniji od zemljanih znakova", kako kaže astrolog Gregory Scott i dodaje: "Stoga kad Mjesec uđe u Bika – udari u zemlju." Taj Mjesec u Biku u sekstilu je s Venerom u Ribama, pa je ponovno riječ o ljubavi i romantici.

Bik može biti pun ljubavi i vrlo strastven te je usredotočen na tjelesnu vezu između dvoje ljudi, tjelesne znakove ljubavi, jer je njegova vladarica Venera. U petak možete učiniti dvije stvari, savjetuje G. Scott: možete zasukati rukave i učiniti mnogo kad je riječ o poslu i novcu ili pak iskoristiti taj sjajan dan za ljubav, romantiku i strast.

Iznimno moćna subota

Konjunkcija Sunca i Plutona obilježava subotu. "Sunce je vaš identitet i ono što vas vodi; Pluton je moć i ponovno rođenje, velika, velika energija", objašnjava astrolog. Kada se to dvoje spoji na 17. stupnju Jarca, to je poput sastanka moćnika, summit na vrhu s temom "kako ću promijeniti svijet", to je doista moćna energija, osnažujuća, daje veliku vjeru u sebe.

Iskoristite je kao nastavak energije koju je potkraj godine donio mlađak u Jarcu, a koja se odnosi na novi početak, kako možemo promijeniti svoj fizički život, što možemo učiniti da nam bude bolje. Mjesec je i dalje u Biku te je u trigonu sa Suncem i Plutonom u Jarcu. Naglasak na elementu zemlje ističe da vam je sve nadohvat ruke, sve možete ostvariti.

Za kraj zabava i dobra komunikacija

Ako u nešto vjerujete, možete poduzeti korake da učinite nešto s tim u vezi. "Osjećam potrebu to naglasiti", kaže Gregory Scott, "jer mnogi ljudi danas osjećaju da nemaju moć." A subota je upravo takav dan kad je snažno uvjerenje da možemo ostvariti ono što želimo, doista moćan dan.

Nedjelja je dan kad se situacija potpuno razvedrava. Mjesec ulazi u Blizance i donosi mnogo zabave i dobru komunikaciju. Tjedan tako završava s osjećajem lakoće i mnogo prilika za zabavu, što svakako treba iskoristiti.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci