Ovan, Lav i Strijelac - najzahtjevniji prijatelji?

Specifična vrsta prijatelja, pomalo zahtjevnih, jer vatreni ljudi vole biti prvi, vole biti u središtu pozornosti, žele se istaknuti svojim mišljenjem, spontano preuzimaju vodstvo...

Stoga će u prijateljstvima biti „glavni“ i morate im dopustiti da barem naizgled budu dominantni. No njihovo veliko srce kuca za vas, branit će vas, zauzimati se za vas, nikad vam neće uskratiti podršku. Vatreni su prijatelji vrlo izravni i uvijek će vam reći istinu.

Vi ste jedini kojima se usuđuju pokazati svoju ranjivost, ono što ni za živu glavu ne bi priznali ili pokazali bilo kome drugom. Nipošto ih ne smijete ignorirati ili omalovažiti na bilo koji način. To vam neće oprostiti. Lav je posebno odan prijatelj, no nikad mu ne smijete oduzeti središte pozornice. Prijateljstvo posebno njegujte pohvalama. Diviti mu se nije uopće teško jer Lav je srčan i velikodušan prijatelj.

Ovan nije posesivan ni previše osjetljiv na finese i jako cijeni vašu podršku. Voli se prijateljski nadmetati gotovo u svemu, voli prijateljska zadirkivanja, ali i slobodan prostor koji ćete mu s poštovanjem ustupiti.

Veseli Strijelac vrlo je velikodušan sa svojim vremenom i pažnjom, jako je tolerantan. S njim ćete voditi vrlo duboke, filozofske razgovore, ali ne smijete nipošto pokazati ljubomoru ili ga pokušati sputati. Nemiran i znatiželjan, istraživat će i druga prijateljstva, no možete biti sigurni da vas neće zaboraviti.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci