Ova 3 znaka očekuje velika sreća za vrijeme mladog Mjeseca: Ljubav, novac i sjajna energija od 11. svibnja

Energija mladog Mjeseca uvijek je povoljna za postavljanje ciljeva i započinjanje novih pothvata, a u tome će vas pratiti sreća ako ste rođeni u nekom od ova tri horoskopska znaka...

Mlad Mjesec očekuje nas 11. svibnja u vrijednom i ambicioznom znaku Bika - ova energija nas potiče da se usredotočimo na svoje ciljeve i budemo praktični u provođenju svojih odluka - bez obzira da li je riječ o ljubavi ili poslu.

Energija mladog Mjeseca uvijek je povoljna za postavljanje osobnih ciljeva i započinjanje novih pothvata. Osjećate da vas Univerzum podržava, a naročita sreća očekuje vas ako ste u nekom od ova tri horoskopska znaka:

Bik

I Sunce i Mjesec udružuju snage u Biku, pa je ovo sjajan trenutak da se fokusirate na svoje najveće želje. Usredotočite se na svoje snove i ne brinite što drugi misle. Imat ćete neočekivani nalet energije i motivacije, a imate i poboljšane komunikacije vještine. Ne plašite se promjena, već hrabro zakoračite iz zone komfora.

Lav

Vrlo ste strastveni i uporni tijekom mladog Mjeseca, a to će se naročito dobro odraziti na vašu karijeru. Imate priliku da napravite nove i uzbudljive poteze na profesionalnom planu. Budite razumni, izoštrite svoja osjetila i osjetite kada je prava prilika da napravite promjene. Očekuje vas iznenadna prilika da krenete putem uspjeha.

Škorpion

Najveća sreća očekuje vas u ljubavi. Dinamika vašeg odnosa se mijenja, a iskreni razgovori i otvoreno pokazivanje emocija pomažu da riješite nesporazume iz prošlosti i uspostavite bliskost. Slobodne Škorpioni napokon će srediti svoje želje i posvetiti se njihovom ostvarenju. Na poslu vas očekuju uspješne investicije i nova saznanja.

Izvor: Lovesensa.rs

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr