Nova godina počinje - silovitim osjećajima

Neumjerenost tijekom novogodišnjih zabava nije ništa neobično, no ovaj je put potencirana zvjezdanim utjecajima pa se doista treba čuvati pretjerivanja i ispada uzrokovanih silovitim emocijama

Posljednji vikend u godini počinje pomalo problematično. U petak je Mjesec u Jarcu, u kvadratu s Jupiterom u Vagi i Uranom u Ovnu. Imate li što u planu, pojavit će se prepreka, najvjerojatnije u obliku neke osobe, novosti ili kakvog razloga zbog kojega ne možete ostvariti to što planirate. No zapamtite da je riječ samo o prepreci, a ne kraju puta, stoga ne odustajte, nego razmotrite druge mogućnosti, obilazni način ostvarenja plana, savjetuje britanski astrolog Gregory Scott.

U subotu, na Silvestrovo, Mjesec ulazi u znak Vodenjaka, a Mars i Neptun su u konjunkciji. Mars je u Ribama, što mu ne odgovara jer je to znak usmjeren na nutrinu, introspekciju, dok Mars voli ići ravno naprijed, kaže G. Scott. S obzirom na to da je u Ribama i Neptun, na dočeku Nove godine uistinu se morate kloniti neumjerenosti s različitim stimulansima, osobito kad je riječ o alkoholu i "utapanju" osjećaja u njemu, te paziti da ne učinite nešto pretjerano zbog toga jer će vaši osjećaji biti siloviti i neobuzdani.

Prvi dan nove godine, u nedjelju, nastavlja se konjunkcija Marsa i Neptuna, pa "novu godinu počinjemo astrološkom mamurnošću", kaže britanski astrolog. Mjesec je i dalje u Vodenjaku, u trigonu je s Jupiterom u Vagi te konjunkciji Venerom u Vodenjaku. Zahvaljujući tome, unatoč osjećaju fizičke i psihičke mamurnosti, zamjetno je i uzbuđenje, inspiracija i iščekivanje da u novoj godini počnemo ispočetka i krenemo u nešto novo. 

Patricia Lucia Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci