Najslabija strana vatrenih znakova

Nitko nije svemoćan i svi katkad smijemo biti slabi, jedna je od lekcija vatrenih znakova

Ponos, oholost i sebičnost

Ovan, Lav i Strijelac najosjetljiviji su kad je u pitanju značaj njihova ega. Ako se ne mogu dokazati na pravi način tako da osjete svoju snagu i važnost – tada njihovu toplu, dinamičnu i optimističnu narav može zatrovati pretjeran ponos, oholost, umišljenost i sebičnost. Takvo ponašanje samo će ih još više udaljiti od prihvaćanja i poštovanja koje priželjkuju.

Ključna riječ za pročišćavanje je djelovanje. Vi znate motivirati druge, znate kako obaviti posao, preuzeti odgovornost i spontano preuzeti ulogu vođe. Pokažite vlastitim primjerom da vam ništa nije ispod časti. Ne morate se praviti da sve znate, budite spremni učiti. Kad svojim primjerom nadahnete druge, dobit ćete poštovanje i postati pravi autoritet. Pretjeran ponos najbolje ćete pročistiti tako što ćete zatražiti pomoć. Nitko nije svemoćan i svi ponekad smijemo biti slabi.

Pozovite Mars u pomoć

To će vam donijeti još veće simpatije. Da biste pročistili svoju sebičnost, obratite više pozornosti na druge. Zamislite sebe na mjestu druge osobe. Kako biste se osjećali da se netko prema vama ponaša onako kako se vi povremeno ponašate prema drugima? Odgovori na ta pitanja najbolji su putokaz u pročišćavanju.

Svaki planet natalnog horoskopa simbolizira neku životnu potrebu ili funkciju. Mars, primjerice, simbolizira kako ćemo dobiti ono što želimo, kako se dokazati, što je vatrenim znakovima u fokusu. Ponekad Mars može biti previše aktivan, a katkad se može uspavati. Osvijestite kako postižete svoje ciljeve. Ako ste u tome neodlučni, pozovite u pomoć svog Marsa. Dat će vam odlučnost i hrabrost da dobijete ono što želite. Ako svojim dokazivanjem ugrožavate potrebe drugih, pokušajte smiriti svog Marsa i ojačati svijest o drugima.

Slabosti zemljenih znakova pronađite ovdje

Slabosti vodenih znakova pronađite ovdje

Slabosti zračnih znakova pronađite ovdje

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci