Najslabija karika zračnih znakova

Valja prepoznati razliku između ideala i stvarnosti. Za razliku od ideja, život nije savršen. Prihvatite to da će vaše vizije u stvarnosti zaživjeti svojim vlastitim životom

Površnost, nepristupačnost, hladnoća

Blizanci, Vaga i Vodenjak žive u svijetu ideja. Često osjećaju napetost zbog razlike između svojih ideala i stvarnosti. Kad izgube vezu sa stvarnošću, ideje im postaju važnije od ljudi. Živjeti u glavi može vas odvesti u prevelika očekivanja, a ona, pak, u nezadovoljstvo. Vaš će vas hiperaktivni um mučiti beskrajnim analizama. Porivi za znanjem i komunikacijom mogu se rasipati na nevažne stvari. Površnost, nemir i dosada odvode vas sve dalje od stvarnosti. Zdravi društveni kontakti i zanimanje za ljude mogu se prometnuti u pretjeranu želju za popularnošću i površne vrijednosti. Emotivna suzdržanost i hladnoća, nepristupačnost te intelektualna nadmenost znaci su da počinjete pisati vlastita pravila, no biti drugačiji može značiti put u izolaciju i usamljenost.

Čišćenje od negativnog ponašanja za zračne znakove najprije znači pobrinuti se za um. Meditacija će ga smiriti i pomoći mu da umjesto beskrajnih analiza intuitivno osjeti prave vrijednosti. Smiren um lakše će se koncentrirati na važne teme, a da se ne rasipa u previše smjerova. Ne zaboravite vlastite osjećaje! Pišite dnevnik, pokušajte osjećaje prihvatiti onakvima kakvi jesu, jačajte suosjećanje, pa će vaš šarm, duhovitost i toplina privlačiti one ljude i događaje koje želite u svom životu.
Druga važna stvar u pročišćavanju jest znati prepoznati razliku između ideala i stvarnosti.

Jupiter će vas nadahnuti

Život nije savršen, a ideje, koje možda i jesu, ipak se mogu ostvariti. Komunicirajte svoje vizije, prihvatite da će one u stvarnosti zaživjeti svojim vlastitim životom. Možda neće biti savršene, ali će biti životne. Posvetite više pažnje svojim bližnjima. Donesite starijoj susjedi ono što joj treba iz dućana, umjesto da se živcirate i ispravljate sve nepravde ovoga svijeta.

→Jupiter simbolizira sve ono u što vjerujemo, želju da tražimo odgovore koji produbljuju razumijevanje života. Prizovite ga u pomoć da bi vas nadahnuo te toplinom optimizma i nade zagrijao vaše, ponekad previše hladne i objektivne ideje. Merkur, čija energija simbolizira način razmišljanja i sposobnost komunikacije, uravnotežite meditacijom i prizovite ga da vam pomogne u svim situacijama kada morate zablistati znanjem i komunikacijskim sposobnostima.

Slabosti vatrenih znakova pronađite ovdje

Slabosti zemljenih znakova pronađite ovdje

Slabosti vodenih znakova pronađite ovdje

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci