Mračna strana zračnih znakova

Čitati o vlastitoj sjeni može biti neugodno i uznemirujuće. Ipak, to je jedan od konstruktivnijih načina kako se susresti sa skrivenom stranom svoje duše. Što vas je najviše od svega pogodilo? Imate li u ovom trenutku hrabrosti razmisliti o tome, istražiti mogućnost da je to zaista vaša sjena? Osvijestiti nešto neugodno prvi je korak kojim ćemo svoju sjenu povesti prema svjetlosti. To ćemo najbolje ostvariti ako se oslonimo na pozitivne energije svog znaka, uz suosjećanje prema sebi

Blizanci, Vaga i Vodenjak, pripadnici zračnih znakova, u svom osobnom razvoju žele proširiti svoje znanje i upoznavati druge ljude da bi shvatili i upoznali sebe. Važno im je imati intelektualne podražaje, neovisnost, priliku da uče, komuniciraju, da se bore za svoje ideale. Vole pripadati društvenim grupama, gdje mogu primijeniti svoje znanje i dijeliti svoje ideje s istomišljenicima. Inteligentni i snalažljivi, uvijek su zanim­ljivi, zabavni, originalni.

Njihovu će sjenu probuditi društvena izoliranost, nepoticajno okruženje ili skučenost i dosada.

Njihova će sjena pokazati svoje ružno lice u ogovaranju, spletkarenju i neiskrenosti. Ponekad će zabadati nos u tuđe živote da bi se sakrili od osjećaja praznine vlastitog života. To će im donijeti vrlo malo pravih prijatelja i puno gorčine. Druga krajnost je snobizam, osuđivanje drugih, pri čemu se doimaju nepristupačnim, hladnim i nezainteresiranim.

Mogu biti osorni u komunikaciji i intelektualno nadmeni, ističući svoje znanje kao štit od svake neugodnosti. Pod svaku cijenu će izbjegavati sukobe, što ih vodi u neodlučnost, prevrtljivo i oportunističko ponašanje. Premda vjeruju u plemenite ciljeve, u svakodnevnom životu mogu biti nepošteni i vrlo površni.  

Mračna strana vatrenih znakova

Mračna strana zemljanih znakova

Mračna strana vodenih znakova  

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci