Mračna strana vodenih znakova

Čitati o vlastitoj sjeni može biti neugodno i uznemirujuće. Ipak, to je jedan od konstruktivnijih načina kako se susresti sa skrivenom stranom svoje duše. Što vas je najviše od svega pogodilo? Imate li u ovom trenutku hrabrosti razmisliti o tome, istražiti mogućnost da je to zaista vaša sjena? Osvijestiti nešto neugodno prvi je korak kojim ćemo svoju sjenu povesti prema svjetlosti. To ćemo najbolje ostvariti ako se oslonimo na pozitivne energije svog znaka, uz suosjećanje prema sebi

Vodeni znakovi, Rak, Škorpion i Ribe, u svom osobnom razvoju uče prepoznati svoje osjećaje prema drugima, osvješćuju svoju potrebu za bliskošću. Spremni su zaroniti u emocionalne dubine, stopiti se s raznim vrstama osjećaja razvijajući suosjećanje, maštovitost i intuiciju. Dat će vam svoje srce, nesebično pomagati, žrtvovati se ako je potrebno, da bi stvorili vlastiti osjećaj emotivne sigurnosti.

Njihova se sjena javlja kad im zaprijeti samoća, kad se osjete odbačenima i nevoljenima.

Da bi zadržali bliskost i ljubav, mogu manipulirati tuđim osjećajima, izigravati bespomoćnu žrtvu i kontrolirati vas osjećajem krivnje koji su vam nametnuli. Ako osjete da im želite izmaknuti, mogu biti ljubomorni i osvetoljubivi. Iz njihove sjene mogu izroniti hirovitost, dramatični ispadi bijesa i suza, posesivnost i razne ovisnosti.

Mogu biti sebični, zahtjevni, pretjerano osjetljivi. Ponekad su pesimisti koji sažalijevaju sami sebe, a mogu biti i autodestruktivni. Kad ne mogu izaći na kraj sa stvarnošću, pobjeći će u svoju nutrinu, čuvati tajne, biti potpuno nepristupačni.

Mračna strana vatrenih znakova

Mračna strana zemljanih znakova

Mračna strana zračnih znakova

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci