Mladi Mjesec u Blizancima: Otvara nam se cijeli novi svijet

Mlađak u Blizancima 25. svibnja, donosi entuzijazam, nove ideje, nadu i vjeru te priliku za velike i dugoročne promjene...

Otvara nam se cijeli novi svijet

Mlađak u Blizancima 25. svibnja (Mjesečeva mijena počinje večeras, u 20.45h) u savršenoj je harmoniji s Jupiterom u Vagi, ističe astrologinja Nadiya Shah. "Već samo ta veza znači da je u zraku mnogo sreće, osjećaj uzbuđenja, novih ideja, novih mogućnosti", kaže ta kanadska astrologinja.

"Imamo osjećaj da nam se otvara cijeli svijet, imamo nadu, imamo vjeru – a divna je stvar s vjerom to što može omogućiti da nam se dogode izvanredne stvari, kao što i sad obećava mladi Mjesec." Skladna veza ovog Mlađaka i Jupitera govori i o razumijevanju viših ideala ljepote, što će osobito doći do izražaja u komunikaciji.

Pazite na što trošite svoju energiju

"Ovaj će Mlađak 'razgovarati' i s Neptunom", dodaje N. Shah. Taj aspekt, kvadrat, donosi ponešto napetosti te upozorava da pazite na što trošite svoju energiju; možda se osjećate umorno, "iscijeđeno". U nekim područjima života pokazat će se da je to u vašu korist jer ćete postati svjesni da je promjena nužna s obzirom na to da u nešto ulažete (pre)više energije nego što dobivate zauzvrat. O promjeni koju nagovješćuje ovaj Mlađak govori i astrologinja Patricia Liles.

Uz Uran, Saturn i Sjeverni Mjesečev čvor međusobno u trigonu u vatrenim znakovima, "inspirirani smo i puni entuzijazma promijeniti svoje živote na način koji će nam omogućiti rast i donijeti novu inspiraciju, novo gorivo za vatru". Usto, spremni smo učiniti sve što je potrebno za bolju organizaciju, više discipline i reda u kaotičnim, nesređenim dijelovima svog života.

Dugoročnost nadolazećih promjena

Možemo intuitivno osjetiti koji je put kretanja i rasta; gotovo iznenađujemo sami sebe vlastitom spremnošću da otpustimo ono što više ne funkcionira.

Ističući dugoročnost nadolazećih promjena, P. Liles poziva da iskoristimo ovomjesečni Mlađak kako bismo svoje horizonte uskladili s time gdje vidimo sebe u budućnosti: "Snažna namjera i vizija ono je što će nas voditi kroz veliku tranziciju od sada do 2020. godine." 

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci