Mlađak u Vagi – odnosi na udaru promjena

Uz pomoć mladog Mjeseca možemo stvoriti bolje temelje za ono što želimo stvarati u neposrednoj budućnosti. Ovaj mlađak upućuje nas da postanemo svjesniji svoje pozicije u odnosima i raskinemo one zbog kojih smo nesretni - jer rađa se nešto novo i bolje

Doista poseban

Mladi Mjesec pomaže nam da nešto privedemo kraju, okončamo, stvorimo bolje temelje za ono što želimo stvarati u neposrednoj budućnosti. U srijedu, 6. listopada mladi Mjesec u Vagi (u 12 sati i 5 minuta) upućuje nas da bolje pogledamo u svoje odnose i postanemo svjesniji svoje pozicije u njima.

Dajemo li previše ili premalo?
Odustajemo li od sebe da bismo drugima udovoljili?
Usudimo li se reći "ne" onome što nam otima nas same?

Ovaj je Mlađak specifičan po tome što se uz njega smjestio i Mars, i to na istom 13' kao i Sunce i Mjesec. Osim toga podržan je i Saturnom i Jupiterom pa u idućim tjednima imamo najbolju priliku...

  • dobiti nešto od drugih
  • poboljšati svoj brak ili vezu
  • uspostaviti produktivnije načine suradnje s drugima
  • upoznati novu osobu
  • ući u novu vezu ili raskinuti odnos zbog kojeg smo nesretni
  • revidirati neke poslovne ugovore
  • odustati od suradnje ili odnosa koji nisu dobri za nas.

Ključne su riječi ravnoteža, pravda, socijalizacija, harmonija, suradnja, davanje i primanje.

Neriješene okolnosti iz prošlosti

Nešto novo i bolje rađa se sada na polju naših odnosa, ali ne zaboravimo da o nama ovisi kako ćemo to iskoristiti i hoćemo li iz tih okolnosti izvući najbolje za sebe i druge.

Merkur je retrogradan pa možda stvari zastajkuju ili se ne odvijaju onako kako očekujemo. Isto tako, neriješene okolnosti iz prošlosti pojavljuju se kako bismo zatvorili ta poglavlja i krenuli u budućnost bez tereta i pratnje duhova prošlosti.

Utjecaj Urana može donijeti nestrpljivost i sklonost impulzivnim odlukama koje nas udaljuju od cilja. Zato bez žurbe.

Vladar ovog Mlađaka je Venera, koja se nalazi na zadnjim stupnjevima Škorpiona i u pozitivnom je aspektu s Plutonom. Ključna je riječ transformacija, dubinska promjena koja donosi boljitak. Ovo je energetski vrlo snažan dan za postavljanje jasne namjere i osnaživanja odlučnosti da dobijemo, odnosno ostvarimo ono što trebamo.

Julijana Oremović, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci