Mlad Mjesec u Vagi: što možemo očekivati u ljubavi ove jeseni

Razdoblje mladog Mjeseca u Vagi donosi obilje ljubavi, zajedničkih aktivnosti i jače partnerske odnose...

Razdoblje mladog Mjeseca u Vagi povoljno je vrijeme za unošenje novina u odnose i ljubavne veze, osobito 24. rujna 2014. godine jer će tada mlad Mjesec biti u Vagi na 2. stupnju.

Zvijezde savjetuju da se zbližite s voljenom osobom i učinite neko dobro djelo kako biste se zbližili i učvrstili odnos. U razdoblju Vage Mars je Strijelcu, a on potiče na pokret, putovanja, pa odaberite mjesto gdje ćete otputovati sa svojom srodnom dušom.

Ako još uvijek tragate za partnerom, idealno razdoblje je od 25. rujna do 1. listopada 2014. jer tada djeluje mladi Mjesec. Pružit će vam se mogućnost za početak nove ljubavne veze, koja ima šansu da bude trajna, što podržava znak Vage.

Od 29. rujna do 23. listopada 2014. budite spremni jer na poslu ili nekom javnom mjestu možete upoznati osobu koja će vam promijeniti život.

Od 29. rujna Venera ulazi u znak Vage, gdje je svoja na svome jer je to znak njene vladavine. Tu će biti, kao i Sunce, do 24. listopada, i donijet će naglašenu potrebu za ljubavlju, skladom, ljepotom i mirom, što omogućava da se poboljšaju razne vrste odnosa, a posebno ljubavni.

Iskoristite ga na pravi način da pridobijete veću ljubav i pažnju - zavodite, plijenite, očaravajte, pod snažnim utjecajem Venere u Vagi, tada će ljubav ljubavlju biti uzvraćena.

Svetlana Milenković-Filipović, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci