Mjesečna tarot-karta: Zvijezda - povjerenje u život

Tarot karte bogatom simbolikom predstavljaju neizbježna životna iskustva na putovanju kroz život, zajednička i razumljiva svakom ljudskom biću. Promišljajući o njihovim porukama i meditirajući o njihovim simbolima, obnavljamo svoju unutrašnju mudrost i hrabrimo se na svom životnom putovanju

Karta prikazuje: Naga žena iz vrčeva izlijeva vodu. Voda je simbol osjećaja, nesvjesnog i univerzalne životne energije. Voda koju prolijeva na zemlju spaja životne energije s fizičkom stvarnošću, budeći život, zelenu travu i nježno cvijeće. Voda koju prolijeva u jezero znak je velikodušnog davanja, vraćanja onoga što smo dobili.

Žena koja izlijeva vodu održava protok životnih energija, ona sudjeluje u stalnom tijeku primanja i davanja. Osam zvijezda blista na nebu, svaka sa osam krakova simbol su nadahnuća, prosvjetljenja i zaštite nebeskih sila. Broj osam uravnotežuje materijalni i nevidljivi svijet, stvarajući blagostanje i mir.

tarotPoruke karte: Pustimo vode života, ljubavi, nadahnuća da slobodno teku kroz naš život. Mnogo smo toga dobili i trebamo dijeliti, stvarati, vratiti dio onoga što smo primili.

Tako će naše srce ostati otvoreno za nadahnuće, za vjeru u čuda, za nadu. U teškim trenucima, kad stvarnost ne nudi sigurnost i podršku, možemo pronaći unutrašnji oslonac.

Svjetlost zvijezde koja nas vodi bodri nas da u sebi pronađemo nadahnuće i nadu. Neobjašnjiv je to osjećaj koji se hrani snagom volje, upornošću osjećaja i vjerom da postoji rješenje.

Zvijezda nas podsjeća na snagu pozitivnog mišljenja, na davanje i primanje, na neiscrpan izvor životne energije.

Ojačajte se afirmacijama:  Srce je beskrajni izvor ljubavi.

Otvaram ga da prima i daje.

Primam sa zahvalnošću, dajem velikodušno.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci