Mjesečev horoskop od 7. 8. do 5. 9. 2019.

Kako je Mjesec ovog ljeta raspoložen prema vašem znaku? Doznajte iz našeg horoskopa prema Mjesečevim mijenama

Kad Mjesec pokaže prvu četvrt svog lica 7. kolovoza, u Škorpionu, u središte pozornosti dolaze samo važne i ozbiljne stvari, u koje usmjeravamo osjećaje i snagu volje. Odličan je trenutak da riješimo teme i probleme koje smo dosad gurali pod tepih. Pokrenite se jer sad je moguće maknuti prepreke na putu prema željenom cilju. Osnaženi odlučnošću i hrabrošću, riješit ćete se svih sumnji i strahova.

Uštap u Vodenjaku, 15. kolovoza, pomaže nam u vrtlogu ljetnih vrućina ohladiti glavu, razbistriti um i smiriti osjećaje. Možemo napraviti odmak od osobnih drama da bismo sagledali svoj sadašnji trenutak iz druge perspektive. Hlađenje i objektivnost dobro će doći Škorpionu, Ribama i Raku te ih poštedjeti nepotrebnih drama u koje su se sami zapleli. Vodenjak, Vaga i Blizanci romantični su i sretni u ljubavi. Vaše srce se hrabro otvara novim ljudima i iskustvima. Izvrsne poslovne ideje i zanimljive informacije koje dolaze sa svih strana pomažu Biku, Jarcu i Djevici da svoje znanje i vještine iskoriste za poslovni uspjeh. Lav, Ovan i Strijelac pomiču granice svog snalaženja u virtualnom svijetu. Nove tehnologije postaju vaš najbolji saveznik.

Druga četvrt u Blizancima, 23. kolovoza, zadržava nas bistre glave. No, um žudi za novim idejama, raznolikim doživljajima i zanimljivim ljudima. Slijedite svoju znatiželju i upustite se u nova područja znanja, putovanja, poznanstava. Ovo je zaigrana i spontana energija uz koju možemo pustiti stare obrasce i djetinje iskreno preispitivati sve što ne razumijemo, pa i ono što smatramo dosadnim i besmislenim.

Mlađak u Djevici, 30. kolovoza, traži od nas da se vratimo uhodanom ritmu života. Djevica i Blizanci uz manje napora mogu postići bolji učinak u poslu, obiteljskim obavezama i ljubavi. Bik, Ribe i Škorpion ulaze u svježu i pročišćenu fazu ljubavne veze. Nove ljubavi počinju polako, pomalo sramežljivo. Strijelac, Ovan i Vaga mogu mudrim kompromisima osigurati stabilniji položaj u poslu. Delegirajte sve poslove koje možete i budite timski igrač. Lav i Vodenjak moraju biti pažljiviji u trošenju, spretniji u raspoređivanju novca. Sad je pravi trenutak da učvrstite financijsku stabilnost. Rak i Jarac imaju odlično razdoblje u kojem dopuštaju da nove ideje osvježe uvjerenja kojima je bila potrebna drugačija perspektiva. Godit će vam izleti i putovanja.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci