Mjesečev horoskop od 15. 9. do 11. 10. 2015.

Kako je Mjesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Provjerite u horoskopu prema Mjesečevim mijenama

Pomrčina Sunca 13. rujna, u Djevici, trenutak je da kritički promotrimo sami sebe i napravimo plan promjena koje želimo ostvariti u narednim mjesecima. Energiju Djevice krasi brižnost prema sebi i vlastitom zdravlju, pa započnite sa zdravim navikama. Ovan i Vaga obnavljaju se uz nov način prehrane i vježbanje. Za Ribe i Djevice, Blizance i Strijelce ova je pomrčina poziv da svoj život učine jednostavnijim u svakom pogledu. Intuicija je najpouzdaniji vodič kroz nove kreativne pothvate za koje se pomno pripremaju Jarac, Bik, Rak i Škorpion. Lav i Vodenjak trebali bi promijeniti svoj odnos prema novcu i shvatiti važnost štednje.

Ako ste s pomrčinom krenuli u promjene, prva četvrt u Strijelcu, 21. rujna, donijet će odlične rezultate. S puno optimizma spremni smo bez oklijevanja reći „da“ svakoj novosti, svakom pozivu, svakom izazovu. Strijelac, Lav i Ovan imaju zarazno veselje i bezbrižnost pa ako trebate ohrabrenje, potražite njihovo društvo. Blizanci, Vodenjak i Vaga posebno su nadahnuti za učenje, pisanje i kreativno izražavanje svojih ideja.

Pomrčina Mjeseca događa se 28. rujna, u Ovnu. Žestina osjećaja, nemir i odlučnost da ispunimo stare obaveze pokrenut će nas i fizički i mentalno. Najveću potrebu da krenu iz početka osjećaju Vaga, Ovan, Rak i Jarac. No moraju se potruditi oko obiteljskih i poslovnih problema koje već dulje vrijeme izbjegavaju. Lav, Strijelac, Vodenjak i Blizanci spremni su jasno i glasno tražiti ono što žele, a prije se nisu usudili pitati. Osobito u ljubavi! Bik i Škorpion, Ribe i Djevica ohrabreni su na rizike u poslu. Napravite iskorak, zauzmite se za sebe i bez lažne skromnosti istaknite svoje kvalitete.

Brižnost koju je potaknula pomrčina u Djevici s drugom se Mjesečevom četvrti u Raku, 4. listopada, usmjerava na dom. Vrijeme je za velika pospremanja! Čišćenje životnog prostora oslobađa energetske tokove i istovremeno pročišćava um. Rak, Škorpion i Ribe najbolje se osjećaju u kuhinji, regenerirajući tijelo zdravom hranom, a duh jednostavnijim životnim stilom. Bik, Djevica i Jarac žele iskoračiti iz svojih uobičajenih uloga u obiteljskom krugu pa će iznenaditi bližnje pokazujući sasvim drugačiju stranu svoje osobnosti.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci