Mjesečev horoskop od 14. 4. do 8. 5.

Prva četvrt u Raku, 14. travnja, traži od nas povjerenje u vlastite osjećaje...

Poštujmo glas svog srca, zahtjevni um smirimo meditacijom, a praktične stvari nadopunimo maštom. Ako ne možete čuti svoj unutrašnji glas i osjetiti svoju intuiciju, prizovite ih slušanjem glazbe, crtanjem, slikanjem, kontemplacijom. Škorpion, Ribe i Rak mogu nadahnuti i sebe i druge da ojačaju glas srca. Bik, Jarac i Djevica posebno su kreativni smirujući razmirice i uravnotežujući suprotnosti. Stvaraju sklad u sebi i oko sebe.

Uštap u Škorpionu, 22. travnja, beskompromisno nas vodi do srži svakog problema, svakog odnosa i želje koja nas trenutno zaokuplja. Rak, Ribe i Škorpion mogu lakše izraziti energije druge čakre – senzualnost, zavodljivost i seksualnost potaknut će stvaralačke energije. Djevica, Jarac i Bik spremni su vidjeti pravu prirodu svoje veze, što im pomaže da donesu važnu odluku u odnosu s partnerom. Strijelac, Ovan i Lav dopiru do duboke i važne spoznaje u svojim duhovnim potragama. Vaga, Blizanci i Vodenjak odlučno rješavaju svoj poslovni i financijski status. Na prvo mjesto moraju postaviti sebe i svoje potrebe, a tek onda druge.

Druga četvrt u Vodenjaku, 30. travnja, trgnut će nas neočekivanim razvojem događaja. Uvidjet ćemo da mnoga naša očekivanja nisu u skladu sa stvarnošću. Vodenjak, Vaga i Blizanci brzo se prilagođavaju svakoj novoj okolnosti, a otvorenost prema različitom i novom donosi im nagrade. Strijelac, Ovan i Lav naučit će da ne treba ići glavom kroza zid. Uzmak ne znači slabost, već mudrost. Bik i Škorpion teško se mire s novim okolnostima na poslu, no tvrdoglavost će narušiti odnose i komplicirati situaciju.

Mlađak u Biku, 6. svibnja, pokazuje nam našu unutrašnju snagu. Naučit ćemo da se možemo osloniti na sebe i svoje unutrašnje vrijednosti. Stvarnost intenzivnije doživljavamo svim osjetilima pa ćemo uživati u prirodi i hrani, bojama, mirisima i okusima proljeća, u dodiru i u svom tijelu. Budi se hedonizam Bika i Strijelca, senzualnost Škorpiona i Raka, estetski senzibilitet Vage i Djevice. Ovan i Lav posvećuju se vježbanju, a Blizanci i Vodenjak se više odmaraju. Jarac i Ribe će jednostavnijom organizacijom života postići stabilnost.

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci