Mjesečev horoskop od 13. 3. do 12. 4.

Kako je Mjesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Provjerite u horoskopu prema Mjesečevim mijenama

Druga četvrt, 13. ožujka, naglašava energiju Strijelca koja ne poznaje granice. Znatiželjno srce puno želja i strasti neumjereno vodi naprijed sve koji se usude prepustiti njegovom vodstvu. Želimo shvatiti ono što nam se događa u životu, otkriti skriveni smisao životnih peripetija, pronaći odgovore koji će nas osnažiti. Pomalo svadljivi u dokazivanju svoje istine bit će Strijelac, Blizanci, Djevica i Ribe. Ovan i Lav kritični su, ali na dobronamjeran način, a Vodenjak i Vaga samo u pohvalama prijatelja pronalaze oslonac.

Drugi uzastopni, mlađak opet je u Ribama, 20. ožujka naglašava važnost istraživanja unutarnjeg svijeta. Odvojite još malo vremena za sebe. Osamite se, radite sve ono što će vam obnoviti energiju i dati vam unutarnje uporište. Ribe, Blizanci, Djevica i Strijelac posebno su pozvani da osvijeste najskrovitije želje svog srca. Škorpion i Rak ulaze u osvježenu i snažniju fazu svoje ljubavne veze, a Bik i Jarac steći će nove, iskrene prijatelje. Ovan i Vaga vrlo su osjetljivi, treba ih pustiti na miru. Vodenjak i Lav otkrivaju svoje dosad skrivene stvaralačke talente.

Prva četvrt u Raku, 27. ožujka,  učvršćuje naše intimne veze i prijateljstva. Svi poslovi, hobiji, projekti koji su izraz našeg srca dobivaju dodatni poticaj, a sretne okolnosti pokazuju nam da smo na pravom putu. Rak, Škorpion i Ribe osjećaju se sigurno i hrabro se zalažu za svoju ljubav. Jarac, Vaga i Ovan svojim kreativnim idejama unose poticajan nemir u rutinu svako­dnevice. Bik i Djevica dobit će potvrdu ljubavi koja će im razgaliti srce.

Uštap u Vagi, 4. travnja, donosi situacije koje nam diskretno ukazuju na vlastite pogreške. Možda će nam usputna primjedba prijatelja otvoriti oči. Vrijedna spoznaja kako biti bolji može doći iz dječjih usta ili majčinom kritikom. Vaga, Vodenjak i Blizanci su najosjetljiviji pa sve što nije pohvala tjera ih da još više rade, uče, jure okolo kako bi dokazali da su najbolji. Jarac, Rak i Ovan hladnokrvno će razmotriti primjedbe i kritike, prihvatiti samo dobro argumentirane savjete. Lav i Strijelac nesigurnost prikrivaju samohvalom. Bik i Djevica inzistiraju na perfekcionizmu da bi se zaštitili od kritika, a Škorpion i Ribe nerado će pogledati stvarnosti u oči. Radije će ostati sigurni u svom svijetu ideala

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci