Mjesečev horoskop od 12. 10. do 9. 11. 2015.

Kako je Mjesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Provjerite u horoskopu prema Mjesečevim mijenama

Mlađak u Vagi, 13. listopada, odlično je razdoblje da pronađemo ravnotežu u životu. Na vagi su uvijek dvije suprotstavljene sile, potrebe ili želje, pa je sasvim razumljivo da smo neodlučni. Promišljamo i „važemo“ svoje mogućnosti prije nego što krenemo u akciju. Na vagi Jarca, Raka i Djevice su posao i novac s jedne, te vrijeme posvećeno obitelji s druge strane. Blizanci, Ovan i Vaga važu svoje ljubavne veze, a Vodenjak, Stijelac i Lav poslovne veze. Bik, Ribe i Škorpion kolebaju se bi li napravili po svome ili ugodili drugima. Premda nam se tako ne čini, svaki odabir je vrlo jednostavan: poslušajmo svoje srce!

Ako još nismo odvagnuli svoje mogućnosti, prva četvrt u Jarcu, 20. listopada, pomaže nam shvatiti čemu se opiremo. Što iskreniji budemo prema sebi, lakše ćemo birati, prosuđivati i provoditi svoje odluke. Unutrašnjem preispitivanju najviše su izloženi Jarac, Rak, Ovan i Vaga. Stabilna zemljana energija Jarca odličan je oslonac Biku i Djevici, Ribama i Škorpionu. Osjećaju unutarnju sigurnost i lakše odlučuju.

Uštap je razdoblje kad postajemo svjesni rezultata svojih prethodnih aktivnosti i ubiremo plodove. Uštap u Biku, 27. listopada, bit će posebno plodan, s opipljivim, vrijednim i lijepim nagradama za sve koji su bili marljivi. Za Ovna i Vagu nagrada dolazi u obliku novca, za Jarca i Škorpiona kao potvrda ljubavi. Ribe i Djevica dobivaju diplome, stipendije za školovanje i potvrdu svog znanja. Blizanci i Vodenjak počastit će se slobodnim vremenom i odmorom. Lav, Rak i Strijelac na poslu će doživjeti priznanje, a najsretniji je Bik koji se osjeća stabilno i sretno u svim aspektima života.

U opadajućoj fazi Mjeseca dobro je razvrstati iskustva, odbaciti nepotrebno, pročisititi život na razne načine. S drugom četvrti u Lavu, 3. studenoga, pročišćavanje je najbolje napraviti plesom, dramom, stvaralačkim aktivnostima. Blizanci i Vaga dramatičnim će prepričavanjem prošlih zbivanja i sami sebi razjasniti što treba pustiti. Ovan, Lav i Strijelac posebno su kreativni, a rad i vrijeme provedeno s djecom pomaže im vratiti čistu i optimističnu sliku svijeta. Vodenjak, Bik i Škorpion svoje intenzivne osjećaje najbolje će pročisititi uz omiljene dramatične filmove, serije, glazbu ili knjige.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci