Mjesečev horoskop od 11. svibnja do 8. lipnja

Kako je Mjesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Provjerite u horoskopu prema Mjesečevim mijenama

U drugoj četvrti Mjeseca u Vodenjaku, 11. svibnja, lako ćemo sklapati nova prijateljstva. No nemojmo zaboraviti ni stare prijatelje, učinimo nešto lijepo za njih. Učinimo i nešto iznenađujuće – budimo spontani i pokušajmo se ponašati drukčije od onog kako očekujemo od sebe i što drugi očekuju od nas. Lav, Bik, Škorpion i Vodenjak mogli bi odlučno raskinuti s nekom iscrpljujućom navikom. Blizanci i Vaga, Ovan i Strijelac rado će volontirati, isprobati neki grupni sport i tražiti veći osjećaj slobode.

18. svibnja mlađak u Biku poziva nas da malim ritualima pokažemo poštovanje prema prirodi. Posadimo nešto jestivo, očistimo svoj vrt, plažu ili uredimo cvijeće na balkonu. Zagrlimo drvo. Bik, Škorpion, Vodenjak i Lav trebali bi promijeniti barem jednu naviku. Poželjno je drugačije rasporediti vrijeme koje ste odvojili za rad i za sebe. Blizanci, Strijelac, Djevica i Ribe bez imalo grižnje savjesti mogu si kupiti nešto luksuzno, čime će naglasiti svoju vrijednost i ojačati samopouzdanje. Rak, Jarac, Ovan i Vaga smiju si dopustiti malo dosade. Priuštite si obnavljajuće tretmane.

Energija prve četvrti u Djevici, 25. svibnja, upravlja probavom pa je odličan trenutak za detoksikacijske programe i laganiju prehranu. Zamijenite što više kemikalija u svom domu prirodnim proizvodima. Djevica, Ribe, Blizanci i Strijelac ne bi smjeli zanemariti snagu malih dobrih djela, nesebičnost vam može donijeti neočekivane, velike nagrade. Bik i Jarac, Škorpion i Rak trebali bi dodati barem jednu zdravu naviku svom svakodnevnom životu.

Uštap u Strijelcu, 2. lipnja, budi poriv da budemo hrabri, drski i rastrošni, da zaboravimo brige i prepustimo se uživanju u životu. Strijelac je pola čovjek, a pola konj, pa nas podsjeća da uskladimo svoje instinkte s plemenitim ciljevima. Uzmite slobodan dan od svoje bezglutenske ili bezmesne dijete, ugodite žudnjama i veselite se nepredvidljivosti života. Strijelac, Lav i Ovan planiraju egzotični odmor ili epsko putovanje. Ribe, Blizanci i Djevica donijet će ispravnu ljubavnu ili poslovnu odluku jedino ako budu potpuno iskreni prema sebi. Škorpionu, Biku i Raku otvaraju se vrata poslovnih i financijskih uspjeha. Jarac, Vaga i Vodenjak poput mitskih lovaca aktivno počinju loviti svoje snove.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci