Mjesečev horoskop od 11. 11. do 13. 12. 2015.

Kako je Mjesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Provjerite u horoskopu prema Mjesečevim mijenama

Mlađak u Škorpionu, 11. studenoga, zove nas u intimu unutrašnjeg svijeta. Trebamo pročistiti srce i um od zamjerki, uvreda i tereta koje nepotrebno nosimo sa sobom. Riješimo se svega što je završilo ili se ne može popraviti i osjetit ćemo pravi preporod.

Energija Škorpiona može probuditi seksualne apetite, što će posebno osjetiti Ovan, Rak i Bik, te nam pomoći da napravimo mudre financijske poteze, u čemu će posebno uspješni biti Vaga i Vodenjak. Snažan glas intuicije vodi Škorpiona i Ribe prema novim područjima duhovnosti. Strijelac, Blizanci i Lav potražit će utočište u nekoj vrsti izolacije od svijeta jer osjećaju da moraju napraviti veliko unutrašnje pospremanje. Djevica i Jarac podsjećaju se na to da je uspjeh najbolja osveta!

Uštap u Blizancima, 25. studenoga, pomaže nam izraziti ono što mislimo i ono što nam je na srcu. Više ćemo pričati, čitati, pisati ili ogovarati. Ipak, ne zaboravimo i slušati!

Djevica, Bik i Jarac na vrhuncu su svojih stvaralačkih projekata zahvaljujući precizno izraženim stavovima i velikoj uvjerljivosti. Ovan, Strijelac i Lav moraju paziti da neopreznim izjavama ne naruše dobre odnose s prijateljima i suradnicima. S intimnim partnerima mogu raščistiti dugo odgađane, osjetljive teme.

Raku, Ribama i Škorpionu meditacija, razgovor sa samim sobom ili pisanje dnevnika pomoći će da bolje sagledaju ono što ih najviše muči. Blizanci, Vaga i Vodenjak imaju zadatak osvijestiti iza čega i zašto skrivaju svoje pravo ja.

Mlađak u Strijelcu, 11. prosinca, pokreće novi ciklus ideja, planova i uvjerenja koja nas snažno motiviraju na akciju. Želimo se izvući iz uskih okvira svakodnevice. Odjednom vidimo svijet kao uzbudljivo mjesto na kojem postoji puno zanimljivosti koje želimo istražiti.

Ovan, Lav i Strijelac žele razvijati sebe, istražiti vlastite perspektive razvoja, dokazati se. Rak, Škorpion i Ribe usmjerit će se na stvaranje sigurnosti. Imaju odlične planove kako proširiti poslove i pri tome se dobro zabaviti.

Blizanci, Vaga i Vodenjak gorljivo zastupaju svoje ideje, uvjerenja, pišu blogove, drže predavanja, šire svoje horizonte učenjem i podučavanjem. Bik, Djevica i Jarac okreću se duhovnim temama, s golemim optimizmom i dubokim unutrašnjim uvidima.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci