Merkur u Blizancima - vrijeme je za pokret!

Ovo je razdoblje lakoće i prohodnosti u svim sferama kojima vladaju Blizanci, iskoristite ga!

Mogući dodatni poslovi

Merkur je u Blizancima do početka srpnja te donosi brzu, okretnu, vještu i lukavu komunikaciju, izoštrenu percepciju, jaku logiku, naglašenu znatiželju, lako povezivanje s drugima te potrebu za učenjem. Pod ruke nam mogu pasti knjige iz raznih područja, svako znanje i informacija mogu poslužiti.

Vrlo je izgledno da ćemo obavljati više poslova istodobno, moguće je dobiti honorarni posao ili samo dodatni angažman na radnom mjestu. Traži se brzina i spretnost, dosjetljivost i lukavost. Obaveze će se gomilati, raspored je pun dogovora, podsjetnika, obilazimo urede i šaltere, s mobitelom na uhu trčimo s jedne strane grada na drugu i usput ugovaramo termin kod liječnika ili obavljamo nešto za dijete.

Povoljno vrijeme za završavanje stvari i papirologiju

Oko 20. lipnja budite koncentrirani jer lako se stvara kaos i nered s neželjenim posljedicama. Svakako valja biti oprezan u komunikaciji, trgovini, prometu, traži se poštovanje rokova, disciplina i odgovornost.

Djeca i mladi znatiželjni su i razigrani - ispituju, istražuju, natječu se u znanju, igraju se. Slično je i kod starijih, postajemo znatiželjniji, brži, spretniji, a to će od nas zahtijevati i okolnosti.

Lako se pregovara, dogovara, trguje, nema puno filozofiranja, sve je kratko, jasno. S lakoćom se dolazi do praktičnih informacija; gdje što kupiti, prodati ili kako doći do neke lokacije, osobe, savjeta. Povoljno je vrijeme za rješavanje i završavanje raznih poslova i radnji za koje su vezani bilo kakvi papiri, dokumenti, regristracije, popravci, prijave, odjave.

Dolazi nam ono što nam treba

Ovo je razdoblje lakoće i prohodnosti u svim sferama kojima vladaju Blizanci, poglavito kada oko 27. lipnja na nebu Merkur stvori sekstil s Uranom, koji će još više sve to ubrzati, preokrenuti, pa su tada još više izglednije promjene, a sve ide brzo.

Vrijeme je pokreta, smijeha, druženja ili upoznavanje novih ljudi, a sve spontano i u prolazu. Dolaze nam stvari koje nam trebaju...

Ako želite analizu natalne karte, prilika je da iskoristite ljetne akcije i uštedite! Javite se na mail uranovo.dijete@gmail.com

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci