Mars u zračnim znakovima - bitke u glavi

Mars u Blizancima, Vagi ili Vodenjaku posebna je priča...

Marsova je narav instinktivna, a glavno obilježje zračnih znakova je mentalna energija. Racionalni um usporava instinktivne reakcije i time može potkopati nagonsku, spontanu i fizičku energiju Marsa.

Nekontrolirani nagoni narušavaju svjesno postavljeni cilj i sliku o sebi kao uglađenoj, inteligentnoj i društvenoj osobi, a to može umanjiti sposobnost povezivanja s vlastitim tijelom i njegovim potrebama. Sve vaše bitke događaju se u glavi, na razini ideja i komunikacije. U stanju ste dugo analizirati razloge i situaciju koja vas muči, razvijati strategije.

Znanje i riječi vaše su najsnažnije oružje. Znatiželja, prilagodljivost i inteligencija vaša su snaga. Vitalnost obnavljate kad se dokažete na intelektualnom planu. Ne zaboravite se povezati s unutarnjim ratnikom kroz sport, brigu o tijelu i zdravlju, dopustite da vas ponekad povede nagonska strana.

Marsa u Blizancima zamislite kao pisca, novinara, šarmantnog kulturnjaka i erudita. Mars u Vagi je uglađeni suprug, partner, diplomat, a Marsa u Vodenjaku možete zamisliti kao znanstvenika, inovatora ili buntovnika.

Mars u natalnoj karti - povjerenje u vlastite snage

Mars u vatrenim znakovima

Mars u zemljanim znakovima

Mars u vodenim znakovima

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci