Ljubavni horoskop za veljaču: Što Valentinovo nosi vašem znaku

Svake veljače naša je pažnja usmjerena na ljubav, no ove su veljače ljubav i brak doslovno zapisani u zvijezdama...

Ljubav zapisana u zvijezdama

Da bi nas ljubav pronašla, moramo otpustiti ono što nam zatvara srce, a to vrijedi i za samce i za parove. U tome nam pomaže nedavno veliko kozmičko zbivanje - pomrčina Mjeseca u Lavu, koja je potaknula pitanja vrednovanja i samoaktualizacije. Dopustite toj energiji da vas promijeni; Lav vlada ljubavlju, a ova vam pomrčina pomaže da prihvatite istinsko stanje svoje veze i svojih uvjerenja o ljubavi.

Pomrčina krvavog supermjeseca u Lavu: Promjena koju ćete osjetiti

Iako je pomrčina bila 31. siječnja 2018., njezin se utjecaj najjače osjeća nakon nekoliko dana. Zatim 10. veljače Venera ulazi u znak Riba. To potiče bezuvjetnu ljubav u svakom odnosu, a 15. veljače pomrčina Sunca u Vodenjaku povezana je s asteroidom Juno, koji nam daje dobru indikaciju kakvog bračnog partnera trebamo i kakvog ćemo dobiti. Ovo je vrlo snažan kozmički doživljaj.

Kakve poruke nose pomrčine Sunca, a kakve Mjeseca?

Pomrčine nas povezuju s partnerima po izboru naše duše. Ovog Valentinova moglo bi biti mnogo prosidbi, a samci bi mogli upoznati osobu za čitav život. Ako vaš sadašnji partner nije onaj pravi, vaša će veza teško preživjeti ove pomrčine. No ne brinite se, Sunce ulazi u znak Riba 20. veljače, a to nam pomaže da razmislimo o svemu što se dogodilo otvorenog, mirnog i duhovno osviještenog srca.

Ovan

Čarolija mjeseca: Uran u Ovnu u sekstilu je s Venerom, Merkurom i Suncem. Izražavanje vašeg istinskog bića bit će dobrodošlo i prihvaćeno. Možda se bojite odbijanja, ali vaša će neovisnost biti nagrađena, stoga se ne bojte izraziti je.

Misterij mjeseca: Najznačajniji aspekt u veljači je kvadrat između Marsa u Strijelcu i Neptuna u Ribama. Podložni ste rasipanju energije i skloni donositi odluke zbog kojih kasnije žalite. Vrlo vjerojatno sami sebe zavaravate, stoga promislite dvaput prije nego što nešto odlučite.

Mjesečna mantra: Ne moram se mijenjati kako bi me voljeli.

Bik

Čarolija mjeseca: Venera u Ribama pomaže vam da se predate ljubavi. Srce vam se otvara i niste tako tvrdoglavi kao inače. Iskoristite to za odlazak u pustolovinu i upoznavanje neke nove, potencijalno zanimljive osobe.

Misterij mjeseca: Neptun potiče maštu, zbog čega postoje veliki izgledi da će vam se ljubav dogoditi u glavi umjesto u stvarnom životu. Želite li da se mašta pretvori u stvarnost, morate više vremena provoditi u društvu.

Mjesečna mantra: Neću dopustiti da svijet zatvori moje srce.

Blizanci

Čarolija mjeseca: Merkur mijenja vašu perspektivu i potiče kreativnost. Dopustite ljubavi da bude razigrana. Dogovorite se za spoj na neuobičajenom mjestu. Bavite se zabavnim zajedničkim aktivnostima - poput plesanja.

Misterij mjeseca: Blizanci izazivaju Ribe. Morate se povezati s osjećajima i prestati racionalizirati svoja iskustva. Kako ćete dopustiti da način na koji poimate ljubav oblikuje vaše iskustvo?

Mjesečna mantra: Ja sam više od svojih misli.

Rak

Čarolija mjeseca: Venera i Jupiter šalju ljubav u vašem smjeru i potiču promjene. Povežite se s intuicijom i istinom koju vam šapuće duša. Slušajte taj glas dok donosite odluke.

Misterij mjeseca: Pomrčina vas tjera na teške odluke. Što god odlučili, nemojte dopustiti da vam ego stoji na putu. Birajte za sebe, a ne za druge.

Mjesečna mantra: Neuspjeh je nemoguć u životu.

Lav

Čarolija mjeseca: Zbog pomrčina Mjeseca u Lavu ne možete poricati svoju svrhu. Početkom mjeseca posebnu pažnju obratite na svoje misli i osjećaje. Zapisujte kako se osjećate i ne odbacujte svoje sklonosti. One vam govore što trebate učiniti.

Misterij mjeseca: Pokušavate ići naprijed, ali vam se teško pokrenuti. Usporite i prestanite se forsirati. Dopustite si odmor.

Mjesečna mantra: Ljubav koju imam prema sebi privlači ljubav prema meni.

Djevica

Čarolija mjeseca: Merkur potiče intelektualne razgovore i duboku, trajnu ljubav. Uživajte u vremenu s partnerom, a ako ste sami, ovo je odličan mjesec za upoznavanje novog partnera.

Misterij mjeseca: Jupiter vam otežava da dobijete ono što želite. Život će vam djelovati poput bitke, ali to se događa zato što morate pronaći nove načine da postignete željene ciljeve. Stare metode vam ne mogu pomoći.

Mjesečna mantra: Imam moć stvoriti život kakav želim.

Vaga

Čarolija mjeseca: Venera u vama budi suosjećajnost. Otpustite zamjeranja i usmjerite energiju prema budućem ljubavnom odnosu koji će vam donijeti najveće zadovoljstvo do sada.

Misterij mjeseca: Mars i Venera izazivaju jedno drugo, pa ljubav i seks nisu u ravnoteži. Razmislite o svojim osjećajima i slijedite srce.

Mjesečna mantra: Ja sam vrijedna ljubavi upravo takva kakva jesam.

Škorpion

Čarolija mjeseca: Snaga Plutona mijenja sedam planeta. Rastete jako brzo i vaša se duhovna osviještenost očituje na tjelesnoj razini. Ostvarite svoje vizije - kroz posao, obitelj i seksualnost.

Misterij mjeseca: Zbog Marsa se osjećate nemirno. Dobro provjerite da se ne zavaravate prije nego što učinite nešto što biste mogli požaliti.

Mjesečna mantra: Ja sam uzemljena. Ja sam sigurana. Ja sam dobro.

Strijelac

Čarolija mjeseca: Mars u Strijelcu budi želju za spontanošću i pustolovinom, a to vas čini magnetski privlačnima. Mnogi žude za vašom pažnjom. Ipak, možete im dati samo određenu količinu, zato pažljivo birajte tko će ju dobiti.

Misterij mjeseca: Iako Mars tjera ljude da se drže vas, vama se teško držati bilo koga. Ne želite se smiriti, a vaši problemi s vezivanjem izludit će svaku osobu. Ne izbjegavajte razgovor i budite iskreni.

Mjesečna mantra: Odlučujem promišljeno i s ljubavlju.

Jarac

Čarolija mjeseca: Saturn vas oslobađa ega. Zanemarujete uobičajenu logiku u donošenju odluka i život vam se čini pun prilika. Vaša duhovna osviještenost se povećava, a ljubav produbljuje.

Misterij mjeseca: Uran vam otežava gubitak ega. Borite se protiv duhovnog rasta i mogli biste se iskaliti na partneru. Nemojte započinjati svađe, razgovarajte otvoreno.

Mjesečna mantra: Ja sam dio veće, međusobno povezane cjeline.

Vodenjak

Čarolija mjeseca: Pomrčina Mjeseca poljuljat će vaš svijet. Očekujte velike promjene i početak nečeg novog. Sve se događa za vaše dobro, čak i ako vam tako ne djeluje.

Misterij mjeseca: Jupiter vam dodatno otežava da prihvatite situaciju u kojoj se nalazite. Uzmite si dovoljno vremena, usporite i posvetite pažnju osjećajima. Nemojte previše razmišljati.

Mjesečna mantra: Imam potpunu podršku univerzuma.

Ribe

Čarolija mjeseca: Venera, Merkur i Sunce ulaze u znak Riba. Vi i univerzum vibrirate na istoj frekvenciji, a ta frekvencija je ljubav. Okruženi ste ljubavlju, pa svakoga dana odvojite malo vremena za iskazivanje zahvalnosti.

Misterija mjeseca: Mars vam otežava da razumijete kako da budete najbolja verzija sebe. Okruženi ste ljubavlju, ali se osjećate rastrgano. Nešto vas izjeda iznutra i želite početi ispočetka. Razmislite prije no što reagirate.

Mjesečna mantra: Postoji jedinstvo u različitosti.

Izvor: horoscope.com

Pripremila Tena Ožegić

Ostali članci