Ljubavna numerologija za 2021.: Ovo je sjajna godina za jačanje veze i pronalazak nove ljubavi

Ova je godina u znaku broja 5 i on će vladati svim aspektima našeg života. Broj 5 najviše se odnosi na naklonost, nježnost i umjetnost povezivanja s drugima

Ponovno otkrivenje ljubavi

Ovo je sjajna godina za parove da dodatno ojačaju svoje veze. Obje će strane željno raditi na rješavanju problema. S tako intenzivnim protokom energije, pažnja prema detaljima bit će vrlo važna.

Slobodni će osjetiti snažnu potrebu za pronalaženjem partnera. Njihova osjetljivost i emocionalne potrebe također će sada biti povećane. Oni u vezama naginjat će ponovnom otkrivanju svoje ljubavi. Godina 2021. zahtijeva od svih nas da budemo iskreni s našim partnerima, i to je jedini način za jačanje veza.

Komunikacija

Bez obzira na razlike, tražili biste zajednički jezik za pomirenje. Diplomacija između partnera bit će važna tamo gdje se oboje osjećaju saslušanima. Veza uspijeva kada su oboje voljni slušati drugoga i biti strpljivi.

Uvijek će biti uspona i padova, ali samo strpljenje i međusobno razumijevanje pomoći će vam da živite svoj najbolji život! Strpljenje s drugima ne samo da će poboljšati vaše romantične veze već i vaše profesionalne i obiteljske.

Pokušajte shvatiti o čemu razmišljaju, koji su njihovi ukusi i želje. Podignite svoj odnos na višu razinu otvorenom komunikacijom.

Prevladavanje prošlih trauma

Numerologija 2021. sugerira da će uzburkati stare rane i traume. Ta bolna sjećanja mogla bi se sada vratiti na površinu da bi se konačno riješila. Osloboditi se prošlih trauma nikad nije lako, pogotovo ako se osoba sama pojavi na vašim vratima!

Dok se bavite prošlošću, ne zaboravite da je vaš život sada u sadašnjosti i budućnosti. Oduprite se iskušenju i zaustavite se da ne krenete niz tu spiralu. To će vas dovesti do emocionalne zrelosti. Oni koji uspiju ostati snažni, uživat će u razdoblju učenja.

Kontrolirajte svoje reakcije

Strah od sukoba mogao bi se porasti ove godine uslijed sve ljubavi. Budući da je 2020. bila emocionalni tobogan, odvojite vrijeme da se ponovno povežete sa svojim vršnjacima i izgradite zdrave granice koje vas ne izoliraju.

Ako ste vrsta osobe koja više voli represiju, sjetite se da će se te emocije gomilati. A kad se iznenada aktiviraju, nećete ih moći kontrolirati. To će dovesti do agresivnih posljedica.

Najbolji način da se izbjegne takva agresija bio bi osigurati nesmetanu komunikaciju u svakom trenutku. Budite iskreni i komunicirajte što god osjećate. Čak i kad dijelite traume, nemojte se suzdržavati. Uvijek prihvaćajte tuđe gledište, čak i ako se ne podudara s vašim stajalištem. S ljubavlju i pristojnošću možete upravljati svim vrstama razgovora.

Jedinstvo i odvojenosti

Kako se ove godine ističe ljubav, to znači da će se istaknuti i njen nedostatak. Oni koji su zaglavili u stagnirajućim partnerstvima, bit će željni završiti stvari. Oni koji su u ljubavnoj vezi naći će načina da joj dodaju više ljubavi!

Posljednji pokušaj?

Svaka se veza može spasiti uz pravu količinu truda, samo ako su obje strane voljne. Ali morate pažljivo prosuditi vrijedi li vremena ili je bolje stvari završiti. Kad se sve završi, zaista nema druge nego razdvojiti putove.

Ako inzistirate na lošoj vezi, to će vam donijeti samo još povrijeđenosti i ogorčenja. Daleko je bolje biti zreo u situaciji i poštovati se. Sjetite se sretnijih dana i pustite jedni druge.

Kako bi ljubav bila vrhunac godine, pobrinite se da ovo područje bude usklađeno. Jedna neusklađena stavka može poremetiti sva druga područja vašeg života. Obratite pažnju na detalje i razradite stvari na način koji vama oboma odgovara.

Izvor: consciousreminder.com

Tena Ožegić

Ostali članci