Ljetni horoskop: Što donosi kolovoz?

Doznajte koji će vam dan ovaj mjesec biti osobito sretan i koje će teme u vašem životu biti naglašene...

Kombinacija astrologije, anđeoskog tarota i intuitivnog uvida ono je na čemu svoje prognoze temelji Karina Collins. Za ovomjesečnu prognozu inspiraciju je pronašla u anđeoskim tarot kartama koje su zajedno osmislili Doreen Virtue i Radleigh Valentine.

Uz njihovu pomoć svojim prognozama daje poticaj za promišljanje o ovomjesečnim dominantnim temama u našem životu. Pritom, kao i uvijek kad je o horoskopu riječ, valja pročitati prognozu ne samo za znak u kojem nam je Sunce nego i podznak.

Ovan

Zbivanja će se ovaj mjesec odvijati ubrzano, stoga su to dobre vijesti za one Ovnove koji su čekali da se neka situacija razriješi ili da se neke stvari dogode. Neki će elementi vašeg života doći na svoje mjesto pa ćete napokon moći krenuti naprijed. Kako mjesec bude tekao, svi će Ovnovi osjetiti iznenadnu navalu motivacije i energije.

Sretan dan: 18. kolovoza

Bik

Iako se ljeto povezuje s opuštanjem i zabavom, nemojte se iznenaditi osjetite li iznenadnu navalu energije i želje da započnete nove projekte ili završite stare. To se može iskazati na različite načine – na poslu, kod kuće, u samorazvoju. Ta je obnovljena motivacija znak da je završila vaša unutarnja tranzicija te da svemiru dajete jasan znak kako ste sad spremni za nešto mnogo više.

Sretan dan: 12. kolovoza

Blizanci

Ovo je važan mjesec za vas. Očekujte iznenadan uvid koji će vam pomoći da riješite nešto zbog čega dugo niste mogli krenuti naprijed. Poslije tog trenutka prosvjetljenja više neće biti povratka natrag. Pred vama je doslovno zora nove ere – prekrasan osjećaj oslobođenja kakav niste osjetili godinama.

Sretan dan: 23. kolovoza

Rak

Katkad se toliko mučite s nekom odlukom da je na kraju ne donesete ili negdje putem izgubite elan za njeno ostvarenje. Nemojte dopustiti da se to dogodi s novim idejama koje vam se roje po glavi. Kao vodeni znak, Rak ima razvijenu intuiciju i trebali biste joj vjerovati. Svoje strahove nemojte tumačiti kao intuiciju i nemojte dopustiti da vam pogreške i promašaji iz prošlosti kontaminiraju sadašnjost i budućnost.

Sretan dan: 6. kolovoza

Lav

U životu dođe vrijeme da se oprostimo s nekim ljudima ili situacijama. To može izazvati tugu ili pak olakšanje. Što god da je posrijedi, situacija je izvan vaše kontrole i jednostavno se morate prepustiti valu i vidjeti gdje će vas odnijeti. Ovo je za vas godina emocionalnog čišćenja, što će ostaviti trag na svim područjima vašeg života. Sve je to dio priprema za spektakularne nove prilike sljedeće godine.

Sretan dan: 19. kolovoza

Djevica

Ovaj je mjesec jako aktivirana vaša 12. kuća, stoga očekujte veliko spiritualno otkrivenje. Ovo je vrijeme idealno za meditaciju i razmišljanje u osami. Općenita poruka za vas glasi: "Vaša je sudbina činiti stvari koje donose promjenu nabolje u svijetu. Život je prekratak, stoga u akciju krenite SADA." Usto, ovaj mjesec nudi izvanredne prilike za Djevice koje žele učiti i/ili su u potrazi za poslom.

Sretan dan: 16. kolovoza

Vaga

Za ovaj je mjesec ključna poruka da su odgađanja završila. Ako čekate da se nešto manifestira, očekujte dobre vijesti i poticaj da krenete naprijed. Ovo će biti sretan mjesec za vas – uživajte u svoj toj dobroj energiji te prepoznajte obilje koje vam šalju anđeli i duhovni pomagači.

Sretan dan: 25. kolovoza

Škorpion

Oko vas je ovaj mjesec prelijepa energija, idealna za manifestiranje onim Škorpionima koji u svoj život žele privući više ljubavi. Ljubav dolazi u mnogim oblicima, ne samo kao romantična ljubav nego i kao ljubav prema prijateljima, članovima obitelji, djeci i životinjama. U kojem će obliku doći vama, ovisi o tome što vam je u ovom trenutku najvažnije. Intuicija vam je sada osobito izoštrena, stoga djelujte u skladu s njom umjesto da previše razmišljate o stvarima.

Sretan dan: 12. kolovoza

Strijelac

Mnogi Strijelci osjećaju kako gube tlo pod nogama, no unatoč uznemirenosti, imajte na umu da se svemir katkada služi dramatičnim sredstvima kako bi manifestirao svoj plan. Ovaj bi mjesec mogao biti mirniji nego inače, što je dobrodošlo olakšanje, koje donosi retrogradni hod Saturna do 25. kolovoza. Poslije tog dana, zbivanja će se ponovno ubrzati vodeći vas prema prekrasnom novom putu.

Sretan dan: 29. kolovoza

Jarac

Usmjeren na ciljeve, Jarac je sretan samo kad ima nešto što treba ostvariti. Možda ste u posljednje vrijeme tražili neki novi cilj, no bitno je da taj proces ne požurujete. Katkada treba stati i uživati u ljepoti koja u jurnjavi svakodnevice obično promakne. Upravo u takvom opuštanju dobit ćete inspiraciju za sljedeći projekt. A baš ovaj mjesec ukazat će vam se uzbudljiva nova prilika.

Sretan dan: 25. kolovoza

Vodenjak

Anđeli povezani s romantičnošću i ljubavlju donose ovaj mjesec dobre vijesti onima koji traže ljubav ili se nadaju da će njihova veza postati ozbiljna. Oni potpiruju i strasti – i to ne samo ljubavne! Stoga će se neki Vodenjaci strastveno prihvatiti kakvog projekta ili ideje, što bi im moglo promijeniti život i imati utjecaj na njega koji će se osjećati godinama.

Sretan dan: 12. kolovoza

Ribe

Osjećate li se trenutačno pomalo besciljno, ne brinite se. U nekim dijelovima života trebamo plan, u drugima se jednostavno moramo prepustiti. Ovo je jedan od takvih trenutaka kada se trebamo opustiti i dopustiti da nas struja odnese na naše odredište. Vjerujte u proces i nemojte biti iznenađeni ako se zateknete na uzbudljivom, iako neočekivanom, novom smjeru.

Sretan dan: 3. kolovoza

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci