Kraj veljače astrološki je opasno razdoblje

Mars, Uran, Jupiter i Pluton tvore nam eksplozivan aspekt zbog kojeg treba biti jako oprezan - kako u fizičkim aktivnostima, tako i s jezikom!

Obuzdati strasti, ljutnju i bijes

Do kraja veljače na snazi je vrlo opasna kombinacija planetarnih odnosa. Mars je s Uranom, a preko puta njih je Jupiter koji lako rasplamsava ovu često neuračunljivu, impulzivnu i hirovitu energiju, koja dovodi do vatrometa, eksplozija, erupcija, potresa. Dakle, energija je pod naponom i problem je što ne znamo kada će se osloboditi, kada će sve otići u zrak. Svemu ovome u prilog ide i destruktivni kvadrat Plutona prema Marsu, Uranu i Jupiteru.

Što je više moguće, pokušajte se kontrolirati, obuzdati strasti, ljutnju i bijes. Sve ovisi i o kontekstu natalnog horoskopa. Sigurno je da više moraju paziti oni koji već imaju slične pozicije u svom natalu, kao i oni koji imaju podznak ili bitne planete u zadnjoj dekadi Ovna, Raka, Vage i Jarca. Nekome će ovo i dobro sjesti, kao oslobođenje, razrješenje, pokretanje ili završavanje.

Oprezno s rukama i nogama, ali i s jezikom!

Realno, ovo je aspekt čiste destrukcije s ružnim scenarijima. Sigurno je da će mnoge probuditi, razbucati, barem malo trgnuti i izbaciti iz kolotečine. Ako ništa, onda čitanjem ili gledanjem nečije tuđe nemile priče prepune adrenalina i stresa.

Svi koji se bavite nekom fizičkom aktivnošću budite oprezni, ne pretjerujte i ne precjenjujte se. Ovo vrijedi za sve i za sve situacije i kontekste. Psihološke i fizičke. U nama se za vrijeme ovakvih aspekata budi potreba za slobodom, promjenom, istraživanjem, pomicanjem granica, rušenjem i građenjem, otkrivanjem novog, zanimljivog i drugačijeg. Samo oprezno! Kako s rukama i nogama, tako i s jezikom! I bez nervoze - što će biti nemoguće.

Ako ste zainteresirani za izradu natalne karte, javite se na uranovo.dijete@gmail.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci