Koliko su zračni znakovi skloni ulozi žrtve?

U odnosima s drugim ljudima često posve nesvjesno preuzimamo neku ulogu. Svrha uloge je da nas zaštiti od svega što bi nas moglo povrijediti. Kad se uloga pokaže učinkovitom, ulazimo u nju sve dublje i ponavljamo obrasce ponašanja iz kojih nije lako izaći. Uloga žrtve jedna je od onih koju bismo trebali osvijestiti i promijeniti jer nas dugoročno iscrpljuje, šteti našim odnosima i čini nas nesretnima. Evo kako se s tim nose zračni znakovi

Uz naglašene zračne znakove Blizanaca, Vage i Vodenjaka um je vrlo aktivan, a mentalne energije izrazito su naglašene. Premda su objektivni, njihov um može stvoriti mnogobrojne ideje i mentalne obrasce koji vode u negativno razmišljanje.

Zračni ljudi trebaju raznolike intelektualne podražaje, nova znanja i mogućnosti komunikacije, a manjka im praktičnosti. U ulogu žrtve može ih odvesti neki nedostižni ideal. Kad taj ideal ne mogu ostvariti, uloga žrtve može se oteti kontroli.

Umjesto na ostvarivanje onoga što je moguće, svoju će inteligenciju i rječitost usmjeriti da razmašu zamjerke, opravdanja, izlike i uspoređivanje s drugima. No, snagu svog uma mogu jednako lako upotrijebiti i da bi se izvukli iz uloge žrtve. Odluka je na njima!

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci