Koliko su zemljani znakovi skloni ulozi žrtve?

U odnosima s drugim ljudima često posve nesvjesno preuzimamo neku ulogu. Svrha uloge je da nas zaštiti od svega što bi nas moglo povrijediti. Kad se uloga pokaže učinkovitom, ulazimo u nju sve dublje i ponavljamo obrasce ponašanja iz kojih nije lako izaći. Uloga žrtve jedna je od onih koju bismo trebali osvijestiti i promijeniti jer nas dugoročno iscrpljuje, šteti našim odnosima i čini nas nesretnima. Evo kako se s tim nose zemljani znakovi

Uz naglašene zemljane znakove Bika, Djevice i Jarca važna je stabilnost dobro organiziranog života. Osobe zemljane energije stvarnost vide vrlo jasno i objektivno, veoma su odgovorni, mogu biti samokritični i skloni perfekcionizmu. Ne manjka im ambicije, ali često od samih sebe očekuju previše.

Zemljana energija sporo se kreće i sklona je introspekciji, a ako ne postoji konkretna svrha i cilj djelovanja, unutarnja stabilnost može biti narušena. Ako ne mogu uspješno kontrolirati vlastiti život i stvoriti materijalnu sigurnost, uloga žrtve će im opravdati sve rezultate kojima nisu zadovoljni ili manjak konkretnih ciljeva.

Zemljani ljudi neće lako ući u ulogu žrtve jer strpljivo odrađuju svoje poslove i izdržljivi su. No, ako u nju jednom upadnu, trebat će im vremena da se izvuku.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci