Koliko su vatreni znakovi skloni ulozi žrtve?

U odnosima s drugim ljudima često posve nesvjesno preuzimamo neku ulogu. Svrha uloge je da nas zaštiti od svega što bi nas moglo povrijediti. Kad se uloga pokaže učinkovitom, ulazimo u nju sve dublje i ponavljamo obrasce ponašanja iz kojih nije lako izaći. Uloga žrtve jedna je od onih koju bismo trebali osvijestiti i promijeniti jer nas dugoročno iscrpljuje, šteti našim odnosima i čini nas nesretnima. Evo kako se s tim nose vatreni znakovi

Uz naglašene vatrene znakove Ovna, Lava i Strijelca postoji pojačana osjetljivost na važnost ega. Ako se nisu uspjeli istaknuti i ostvariti svoje ciljeve, uloga žrtve poslužit će im da dobiju pažnju i ljubav koje su im potrebne da bi se osjećali važno i na sebe privukli pažnju.

Skloni su se uspoređivati s drugima i ne boje se natjecanja, samo to nikako ne bi trebalo biti natjecanje u tome kome je teže i lošije u životu.

Vatreni znakovi imaju poseban temperament, dinamičnu i ekstrovertiranu energiju koja ne želi biti pasivni sudionik života. Stoga je vjerojatnost da će duboko potonuti u ulogu žrtve mala. Toplina i svjetlost njihova srca lako ih može zadržati na sunčanoj strani života.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci