Koji znakovi imaju dobru seksualnu kemiju?

Suprotnosti se privlače: Posebna privlačnost postoji između vašeg sunčanog znaka i susjednih znakova. Tko su vaši susjedi provjerite u tablici koja slijedi...

Privlačni prvi susjedi

Vaši prvi susjedi u horoskopu ili onaj preko puta čine vam se vrlo zanimljivima i uvijek osjećate posebnu želju da zavirite u život različit od vašeg. Premda puno toga ne razumijete o osobi i u mnogočemu se ne slažete, u vama će se smjesta probuditi intenzivan emotivni naboj: odbojnost ili privlačnost. Iz te napetosti, bez obzira na to ide li prema mržnji ili ljubavi, lako će se uzburkati seksualna kemija.

Privlači vas mogućnost da budete u vezi s osobom koja ima kvalitete koje vi nemate ili ih ne prepoznajete u sebi, i da na taj način učite i proširite svoja iskustva. Kompromis i prihvaćanje različitosti prisilit će vas da izađete iz svoje sigurne zone i razvijate se kroz izazove i uspoređivanje različitosti. Sva se ta napetost kanalizira u seksualnu energiju i stalno je prisutna žudnja. Nećete se gotovo nikad zasititi partnera u seksualnom smislu. U drugim životnim temama, možda i hoćete!

Odmjeravanje snaga u krevetu

Često se događa da osoba čije je Sunce u znaku koji dolazi nakon vašeg znaka, primjerice nakon Bika dolaze Blizanci ili nakon Strijelca dolazi Jarac, bude zrelija u vezi, pa s vremenom može preuzeti ulogu učitelja, roditelja, mudrije osobe spremnije na kompromise. Znakovi koji su jedan nasuprot drugom u stanju su odmjeravati snage na svim životnim područjima, a posebno u krevetu!

Sličniji su nego što misle i kad prepoznaju sve mogućnosti koje im veza pruža, mogućnosti učenja, odgovornosti, sazrijevanja i kompromisa, ljubav će donijeti sklad i neće pri tome umanjiti seksualni naboj. Na duge staze ove veze su izazovne i treba puno raditi da bi se održale. Ima tu raskida i mirenja, no čak i ako veza ne opstane, seksualna kemija uvijek ostaje prisutna.

Dobru seksualnu kemiju imate s:


Ovan: Ribe, Bik i Vaga                    

Vaga: Djevica, Škorpion i Ovan

Bik:  Blizanci, Ovan i Škorpion        

Škorpion: Vaga, Strijelac i Bik

Blizanci: Bik, Rak i Strijelac                 

Strijelac: Škorpion, Jarac i Blizanci

Rak: Blizanci, Lav i Strijelac           

Jarac: Strijelac, Vodenjak i Rak

Lav: Rak, Djevica i Vodenjak          

Vodenjak: Jarac, Ribe i Lav

Djevica: Lav, Vaga i Ribe                   

Ribe: Ovan, Vodenjak i Djevica

Pročitajte i:

S kim imate najbolju kemiju?

Koji znakovi imaju umjerenu kemiju (i osnova im je prijateljstvo)?

Koji znakovi igraju toplo-hladno u odnosu?

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci