Koji su kućni ljubimci idealni za zračne znakove

Od svih znakova zodijaka Blizanci, Vaga i Vodenjak su na začelju ljestvice predanih vlasnika kućnih ljubimaca, što nipošto ne znači da ne volite životinje

Slobodni kao ptice

Vaša izražena potreba za slobodom može biti prepreka odluci da se brinete o ljubimcu. Važnije su vam ideje, pokretljivost, druženja i komunikacija pa vas briga o kućnom ljubimcu može sputavati. Niste tip osobe koja ovisi o fizičkoj bliskosti pa je i to razlog manje da uza se imate životinju.

Nerijetko birate one ljubimce koji imaju ograničeno kretanje, ptičice u krletki ili ribice. Tako barem znate gdje vam je ljubimac, a ako zatreba, krletku ili akvarij možete odnijeti susjedi na čuvanje. Zbog zračnog elementa pokazujete sklonost prema životinjama zraka – pticama! No, možda će se sva vaša ljubav prema životinjama svesti na to da hranite ptice na svom prozoru ili mačke lutalice u svom dvorištu.

Blizanca silno zabavljaju papigice ili bilo koja ptica koju može naučiti govoriti. Neverbalna komunikacija sa životinjama često ga zbunjuje, bolje se snalazi s riječima. Brzi i znatiželjni Blizanac bira živahne vrste pasa i obožava zaigrane i samostalne mačke.

Vaga je senzibilna na ljepotu pa kućni ljubimac mora biti elegantna životinja, po mogućnosti s pedigreom. Ako se odluči za ljubimca, Vaga se predano brine o njemu, posebno ga njeguje, uljepšava i voli ga pokazati.

Vodenjak čak i u odabiru ljubimca mora pokazati svoju originalnost pa traži rijetke ili egzotične vrste. Sve što je drugačije, poput kukmastog kineskog psa, šar-pej „zgužvanog“ psa ili možda iguane. Takav ljubimac izražava sklonost Vodenjaka da prekorači granice i odlično razbija dosadu. Najbolja opcija ipak je povremeno druženje s ljubimcima njegovih prijatelja.

Koji su kućni ljubimci idealni za zemljane znakove

Koji su kućni ljubimci idealni za vatrene znakove

Koji su kućni ljubimci idealni za vodene znakove

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci