Koje novogodišnje odluke treba donijeti vaš znak

Na početku godine razmišljamo o stvarima koje bismo željeli promijeniti i područjima u kojima bismo željeli napredovati – uz pomoć astrologije donesite novogodišnje odluke koje ćete doista ostvariti

Svatko od nas ima barem jednu novogodišnju odluku i, htjeli to priznati ili ne, one se najčešće vrte oko istih stvari. Ophira i Tali Edut, poznate astro blizanke, na temelju astrološke analize preporučuju na koje biste se odluke trebali usredotočiti u novoj godini.

Ovan – Iako je rođena solo zvijezda, u novoj mu se godini savjetuje da se okrene partnerstvima te odluči razvijati postojeća ili tražiti nova. Pritom treba težiti kompromisu te se riješiti sklonosti da sve bude po njegovome ili da sve učini sam.   

Bik – Uobičajene novogodišnje odluke vezane uz zdravu prehranu, vježbanje i više boravka na otvorenom upravo je ono što tim hedonistima preporučuju astrologinje. Za napredak u karijeri, trebaju istražiti nove poslovne mogućnosti ili unaprijediti svoje vještine. 

Blizanci – Ove godine neka odluče pokazati svoje talente jer im je osigurana puna pozornost okoline. U ljubavi mogu odlučiti da će više riskirati jer im se to može isplatiti. Oni u vezama slobodno neka odluče obnoviti stari plam ili provoditi više vremena zajedno.

Rak – Upravo po njihovoj mjeri, preporučljive su im novogodišnje odluke vezane uz njihov dom, bilo da je riječ o renoviranju stana, selidbi bilo pak o pokretanju posla koji mogu obavljati kod kuće. Preporučljiva su i nastojanja da kontroliraju stres odlukama tipa "naći ću vremena za redovito vježbanje", "dovoljno ću spavati", "neću se pretrpavati zadacima, nego angažirati pomoć".

Lav – Jako dobro znaju da su njihove riječi i zamisli važne, zato ih neće trebati puno poticati da ih javno izlože, a astro duo preporučuje im da se posluže društvenim mrežama kako bi širili svoju poruku. Savjetuju im i pisanje, podučavanje drugih ili učenje i proučavanje nekog područja, povezivanje sa srodnom dušom ili veću uključenost u svoju zajednicu.

Djevica – Na popisu novogodišnjih odluka svakako im treba stajati da će više cijeniti sebe jer uz tako podignutu "cijenu" dolazi i više novca, tvrde astro blizanke i potiču ih da se usude tražiti povišicu ili više vrednovanje svoga rada. Onima koji su se zasitili svog posla te se dosađuju, savjetuju da razmotre nove poslovne mogućnosti, čak i one koje uključuju selidbu.

Vaga – Upravo njima tako sklonim vezama i životu u paru, sestre Edut preporučuju da odluče više biti solo te staviti sebe na prvo mjesto, u čemu im velikodušnu potporu daje Jupiter u njihovu znaku. Ostale se novogodišnje odluke mogu odnositi na pisanje, podučavanje i držanje predavanja.

Škorpion – Budući da su na kraju 12-godišnjeg ciklusa, savjetuju im se odluke vezane uz završavanje, zaključivanje nekih poglavlja, iscjeljivanje i opraštanje, a time i za novi početak u listopadu. Novogodišnje odluke koje će blagotvorno djelovati na njihovu dušu odnose se na bavljenje umjetnošću i spiritualnošću te putovanja. 

Strijelac – Prvi savjet astrološkog dvojca sigurno će ih razveseliti: proširite mrežu znanaca, sklopite nova prijateljstva jer u 2017. važno je koga poznajete. Preporučuju se i odluke što se odnose korjenite promjene dijelova života. Treći će im savjet možda teže pasti jer ih se potiče na strpljivost i upornost, no takve će se odluke u novoj godini isplatiti.  

Jarac – Tko sretniji od Jaraca kad im se najavi uspjeh u karijeri! Upravo je to područje iznimno povoljno u 2017., stoga na popis obavezno stavite hvatanje velike poslovne prilike, promaknuća ili stabilnog novog angažmana. Uspješni su i odnosi s muškarcima, stoga je moguće još više učvrstiti vezu s ocem ili unaprijediti odnos sa značajnom muškom osobom.

Vodenjak – Ako im se po glavi vrzmaju putovanja, neka ih odmah stave na vrh liste novogodišnjih odluka. I ne mora samo biti riječ o putovanjima u nove krajeve nego i u nova područja spoznaje i učenja. Vodenjake s poduzetničkim ambicijama astro sestre potiču da ih odluče ostvariti ili da svoje originalne ideje stave na papir i objave.

Ribe – U novoj godini mogu dati maha emocijama, koje će biti osobito naglašene i snažne. Sestre astrologinje savjetuju im odluke vezane uz bilo kakvo združivanje – bilo poslovno, bilo sa seksi srodnom dušom. 

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci