Koja mjesta privlače zračne znakove?

Pripadnicima zračnih znakova, čija je energija usmjerena na učenje i komunikaciju, orijentirana na ljude i njihove običaje, kao putna odredišta privlačni su veliki gradovi. Život koji tamo buja i gradska vreva nikad im nisu naporni

London je grad u znaku Blizanaca

London je grad u znaku Blizanaca

Zanima ih kultura, pa neće propustiti nijedan muzej, a rado će posjetiti i poneku predstavu ili koncert. Žeđ za znanjem čini ih znatiželjnim putnicima koji žele naučiti što više o kulturi i ljudima, upiti atmosferu svakodnevnog života, naučiti pokoju riječ jezika zemlje u kojoj se nalaze. Rado putuju, brzo se snalaze u novim okruženjima, a prikupljena znanja dat će im snagu za povratak u rutinski ritam života. Zračni znakovi vole umjerenu klimu, prozračna mjesta s puno svjetlosti, svjetla velegrada i urbane sredine, a avanturistička istraživanja neukroćene prirode radije će preskočiti. 

Gradovi u znaku Blizanaca jesu London, Nürn­berg, Bruges, Melbourne, New York, San Francisco, Rio de Janeiro. Područja na kojima će se Blizanci zacijelo odlično osjećati jesu Belgija, Sjeverna Amerika, zapadna Engleska. Blizancima tradicionalna astrologija dodjeljuje predjele poput pitomih livada, pješčanih sprudova i vjetrovitih predjela, ali i raskrižja te svih vrsta putova, cesta, aerodroma.

Energiju Vage odražavaju Beč, Lisabon, Antwerpen, Frankfurt, Kopenhagen, Miami, Johannesburg. Države i područja koja pripadaju Vagi jesu Kina, Tibet, Egipat, Austrija, Argentina, Izrael, Indokina. Energiju Vage odražavaju parkovi, vinogradi, područja zelenih brežuljaka i ona bogata kulturnim spomenicima.

Vodenjački su gradovi Hamburg, Bremen, Salzburg, Brighton, Detroit. Vodenjaci će osjetiti posebnu energiju u Poljskoj, sjevernom dijelu Rusije, u Švedskoj, u azijskom dijelu Turske, u arapskim zemljama. Vodenjacima je tradicionalna astrologija dodijelila pokroviteljstvo nad fjordovima, ledenjacima, gejzirima, kanjonima i klancima.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci