Koja mjesta privlače vodene znakove?

Putovanja su za pripadnike vodenih znakova romantični događaji na kojima se skupljaju sjećanja. Zanima ih povijest pa će najradije putovati na mjesta na kojima će se diviti ostacima prošlosti, a manje ih privlače suvremeni gradovi...

Ribe i Venecija ljubav je koja nikad ne prestaje

Ribe i Venecija ljubav je koja nikad ne prestaje

Arheološke iskopine, ostaci drevnih gradova, tajnovite legende prošlosti stvaraju ozračje koje budi maštu vodenih znakova. Predano će fotografirati kako bi sačuvali svaki dragocjeni trenutak putovanja. Uživaju u hrani, pa će posjećivati restorane, a neće zaobići ni tržnicu. U skladu sa svojim elementom, vole boraviti uz vodu, vole mora, rijeke i jezera. I oni su poput vatrenih znakova ljubitelji tople klime, pješčanih plaža i romantičnih egzotičnih destinacija, koje će probuditi njihovu maštu. Osim toga, posjećivat će i vjerska središta te sveta mjesta na kojima se osjeća posebna energija.

Račji su gradovi Stockholm, Bern, Cadiz, Istanbul, Genova, Lübeck, Manchester, Milano. Tu su i Novi Zeland, sjeverna Afrika i sva plodna područja uz rijeke. Raku se pripisuje pokroviteljstvo nad morskim obalama, jezerima i rijekama. 

Škorpionski su gradovi Baltimore, Liverpool, New Orleans, Sankt Peterburg i Barcelona. Od država i pokrajina pripadaju mu Bavarska, Katalonija, Alžir, Maroko, Norveška. Krajolici koji nose pečat škorpionske energije jesu vulkanska područja, gejziri, prašume, džungle i močvare.

Ribe svoj utjecaj prostiru nad mjestima vjerskih hodočašća od Santiaga de Campostelle, preko svih mjesta ukazanja Gospe, do svetih rijeka Indije. Riblji su gradovi Aleksandrija, Venecija, Reims, Sevilla, Regensburg, Chicago, a tu su i Portugal, Skandinavija, Vermont i – pomalo neobično – Sahara. More pijeska koje se svojim mekim obrisima neprestano mijenja oblikovano vjetrom, fluidni krajolik koji posjeduje mističnu ljepotu. Ribama posve razumljivo pripadaju otoci i podmorski svijet.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci