Koja mjesta privlače vatrene znakove?

Pripadnici vatrenih znakova strastveni su putnici, a među njima prednjači Strijelac. Putovanja im daju osjećaj slobode, a iskustva stečena na putovanjima obogaćuju osjećaj vlastite posebnosti...

Rim je grad Lavova

Rim je grad Lavova

Na putovanjima će proraditi njihov istraživački duh, ponijet će ih spontanost, pa će radije sami istraživati gradove i predjele, bez straha se otvoriti potpunom doživljaju neke zemlje. Ne trebaju im luksuzni hoteli, nije važno putuju li u gradsku vrevu nekog velegrada ili na planinske vrhunce, željet će iskusiti sam život! Pripadnici vatrenih znakova vole toplu klimu, egzotične daljine i uzbudljive avanture, koje ih vode podjednako na luksuzna odredišta kao i u neistražene kutke srca divljine. 

Energiju Ovna odražavaju gradovi Verona, Firenca, Krakov, Napulj, Marseille, Madrid, otok Capri. Područja kojim vlada Ovan jesu Danska, Engleska, Švedska, Njemačka i Francuska, a njegovi su krajolici vrući i suhi poput stepa ili predjela s ekstremnim uvjetima u kojima se treba boriti za preživljavanje. 

Lavovski su gradovi Split, Berlin, Prag, Rim, Linz, Damask, Mumbai, Philadelphia. Njegova su područja Italija, Češka, Sicilija, Madagaskar, Rumunjska, Havaji. Lavovski su predjeli oni s puno sunca, tropi s obiljem bujne vegetacije u najživljim bojama. 

Strijelčevi su gradovi Avignon, Stuttgart, Köln, Toledo i Toronto, a tu je i čitava Australija, Španjolska, Čile, Toskana, Provansa i Mađarska. Hrvatska se također može ubrojiti među zemlje s velikim utjecajem energije toga znaka. Strijelčeva se energija odražava u poljima kukuruza i bujnim šumama.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci