Koja je slaba točka zemljanih znakova?

Bik, Djevica i Jarac osjetljivi su na sve što je u vezi s materijalnom sigurnosti, društvenim uspjehom, dobrom organizacijom života i poštovanjem pravila

Otpor, kontrola, pohlepa

Bik, Djevica i Jarac osjetljivi su na sve što je u vezi s materijalnom sigurnosti, društvenim uspjehom, dobrom organizacijom života i poštovanjem pravila. Da bi zadržali ono što za njih predstavlja vrijednost i sigurnost, skloni su pružati otpor promjenama. Zadržavanje energije može se očitovati kao škrtost, pohlepa ili pretjerana zabrinutost za materijalne i statusne vrijednosti. Nesigurnost se učvršćuje kontrolom, radoholičarskim ponašanjem ili pretjeranom ambicijom.

Stvaranje materijalne sigurnosti važno je svakom od nas, no ako zbog toga živite u grču, lako ćete skrenuti u neke od negativnih načina ponašanja koji vam neće puno pomoći. Prepoznajete li da previše radite? Imate li sve manje vremena za jednostavne životne stvari i postajete nezadovoljni? Osjećate li grižnju savjesti zbog neplaniranog izdatka, a da pritom niste otišli u minus? To su neki od znakova da vam treba pročišćavanje.

Pitanje materijalne sigurnosti

→Postavite si pitanje što za vas ima najveću vrijednost. Mogu li vam materijalne stvari donijeti stvarni osjećaj sreće ili su možda nadomjestak za nešto drugo što vam nedostaje u životu. Što vama znači novac? Prisjetite se da energiju, baš kao i novac, morate pustiti da teče jer samo tako u vaš život neprestano pritječu nove stvari. Iskušajte to pravilo u stvarnosti – darujte nešto što vam je vrijedno, a zauzvrat nemojte ništa očekivati. Vidjet ćete da će vam se nekako vratiti.

To će ojačati vaše povjerenje u život i ohrabriti vas da se preispitate i saznate možete li se otvoriti promjenama i kad su u pitanju organizacija svakodnevice, uvjerenja kojih se čvrsto pridržavate ili navike koje vam više ne donose ugodu. Vi svog Saturna ne morate pozivati u pomoć, čini se da biste ga trebali poslati na godišnji odmor!

Slabosti vatrenih znakova pronađite ovdje

Slabosti vodenih znakova pronađite ovdje

Slabosti zračnih znakova pronađite ovdje

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci