Kakvu glazbu najviše vole zračni znakovi

Kad začujete zavodljiv i opojan zvuk saksofona, trube ili oboe koji će vas smjesta prenijeti u neki drugi svijet, a nakon toga riječi pjesme uzburkaju vaše srce, onda ste doživjeli zračnu energiju glazbe

To je ona vrsta glazbe u kojoj su riječi u prvom planu. Ona mora prenijeti priču, poruku. Kad nam ta poruka privuče pozornost, naše se misli udaljavaju od briga pa nam zvuk duhačkih instrumenata i tekstovi pjesama na koje ćemo se koncentrirati mogu ublažiti vlastitu tjeskobu. Kad osjetimo da smo mudriji, a naše misli smirenije i jasnije uz slušanje glazbe, osjetili smo osvježavajuću energiju zračne glazbe.

Za Blizance je glazba važan ventil uzburkanih misli i aktivnog uma. Pomoću glazbe lakše će razumjeti i izraziti vlastite osjećaje. Blizanci imaju šarolike glazbene interese. Vole nove stvari, znatiželjni su pa im neće promaknuti nijedan glazbeni novitet. Imaju dar za pisanje tekstova, za skladanje i posebno za sviranje klavira. Obratite pozornost na Blizančeve najdraže pjesme jer one govore o njemu više nego što je sam spreman reći.

Vaga u glazbi cijeni sklad i eleganciju, voli romantičnu glazbu. Kao izrazito društveni znak, Vaga obožava zabavljati svoje goste besprijekornim glazbenim ukusom i odabirom pa može biti odličan DJ. Ljepotu glazbe pronalazi u mainstream i evergreen glazbi, laganoj klasičnoj glazbi i svemu što je trenutačno popularno, a što stvara ugodnu atmosferu. Vaga ima lijep glas i izražen glazbeni dar. Često će biti član orkestra, s nadarenošću za duhaće instrumente.

Inovativni Vodenjak uvijek ima zanimljive ideje pa ako izabere glazbu kao način izražavanja svoje kreativnosti, lako će osvojiti pažnju. Vodenjak je rođeni hitmaker koji će pogoditi želje i ukus publike, a opet ostati nadahnjujuć i originalan. Voli stvarati glazbu na kompjutoru, sklon je instrumentalnoj glazbi, elektronskoj glazbi i svim vrstama glazbenih eksperimenata. Otkriva nove instrumente, ali voli i dobar stari rock ili jazz.

Kakvu glazbu najviše vole zemljani znakovi

Kakvu glazbu najviše vole vodeni znakovi

Kakvu glazbu najviše vole vatreni znakovi

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci