Kakvu glazbu najviše vole vatreni znakovi

Glazbu koja odražava energiju vatre obilježavaju ritam, zaigranost, izražajnost i dramatičnost. Vatra pršti u svojoj snazi pa će se kroz glazbu izražavati glasno, sa strastvenom žestinom i golemom energijom. To je glazba kojoj se odaziva naše tijelo, poziva nas na pokret i ples

Ritam je prisutan u našem postojanju već i prije rođenja – kucanje majčina srca pouzdan je ritam koji nastavljamo pratiti u otkucajima vlastitog srca i u postojanom ritmu vlastitog disanja. Vatra utkana u glazbu može bržim i snažnijim ritmovima podići raspoloženje uvijek kad se osjećamo bezvoljno ili tužno. Postojanost mirnijih ritmova donosi osjećaj sigurnosti.

Glasna glazba naglašenih ritmova, bez obzira na to je li riječ o rocku, heavy metalu, punku ili nekom klasičnom djelu u kojem dominiraju bubnjevi i udaraljke, odražava energije Ovna. Ta glazba ne mora biti lijepa, ali mora biti moćna. Slušanje ili izvođenje moćne glazbe vrlo je konstruktivan način da pripadnici Ovna izraze svoju nagonsku stranu i izbace unutrašnje napetosti. Prirodna nadarenost za ritam daje dobre bubnjare.

Lav voli dramatičnu, ekspresivnu, veselu i zaigranu glazbu. Lav će svoju kreativnost često izražavati glazbom. Ako postoji istinski ljubitelj opere, onda je to Lav. To mogu biti pop-glazba, latinoritmovi. Tu su i svakako gongovi s golemom iscjeljujućom energijom. Raskošna orkestracija kakvu imaju mnoga djela klasične glazbe, osobito barokna, bude u Lavu osjećaj vlastite važnosti i smisla života.

Strijelac u glazbi traži širinu duha, ugođaj koji će ga nadahnuti na otkrivanje tajni života i donijeti osjećaj zadovoljstva. On stremi daljinama, a glazba ga može ponijeti u vizionarske svjetove, donijeti nove ideje. Za Strijelca glazba treba biti avantura duha. Ne voli prosječnost, traži nove i zanimljive glazbene izazove, primjerice etno glazbu. Voli duhovnu glazbu u svim njenim oblicima, od gospela, preko kirtana do gregorijanskih korala, jer mu daju osjećaj uzvišenosti.

Kakvu glazbu najviše vole zemljani znakovi

Kakvu glazbu najviše vole vodeni znakovi

Kakvu glazbu najviše vole zračni znakovi

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci