Kakvi su prijatelji Blizanci, Vaga i Vodenjak?

U krugu svojih prijatelja uvijek ćete pronaći nekoliko zračnih znakova jer oni se jako vole družiti...

Spontano sklapaju prijateljstva, znatiželji su i žele saznati sve o vama. Obasipaju vas pažnjom, pozivaju vas na izlaske i druženja, upoznaju vas sa svim svojim ostalim prijateljima. Zračni znakovi su prijatelji koje morate dijeliti s drugima, ne smijete biti ljubomorni ili posesivni.

S njima je uvijek uzbudljivo jer su puni planova, informacija i zanimljivih poznanika, događaja – s njima ćete lako uskočiti u vrtlog društvenog života. Najdulje razgovore koje ste ikad vodili u životu, vodili ste s nekim od zračnih znakova, a tu se duboko filozofiralo, polemiziralo i raspravljalo o svim aspektima života.

Blizanci su veseli i lepršavi prijatelji puni iznenađenja. Njihova je povremena nepouzdanost toliko šarmantna da ćete im oprostiti – i što su zaboravili na vaš rođendan i što su u zadnji tren promijenili planove ili otkazali svoj dolazak na dogovoreno druženje. Neće biti sretni ako budu posljednji kojima ste rekli neku važnu osobnu novost.

Vaga je glavni posrednik i miritelj u konfliktnim situacijama. Nipošto je ne smijete izostaviti u društvenim događajima. Jako će se naljutiti ako je ne pozovete na tulum ili na kavu s prijateljicama.

Vodenjak može biti tvrdoglav, ali njegov specifičan humor i originalnost pomoći će vam da pomičete svoje granice i otkrivate nove razine života.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci