Kakve su osobne granice Blizanaca, Vage i Vodenjaka

U astrologiji Saturn je simbol granica. U neznanju se možemo bojati njegove reputacije da postavlja prepreke i uskraćuje nam ono što želimo. Saturn je važan jer bez njega ne bismo mogli postaviti ni održavati zdrave granice svoga bića. On predstavlja ono važno NE, koje moramo naučiti. To NE nas štiti tako što nam postavlja nužna ograničenja kako bismo postali zreli i mudri u održavanju stabilne strukture svog identiteta. Kad koristimo astrologiju da bismo bolje upoznali sebe, u njenom ćemo bogatom jeziku simbola pronaći putokaz prema mjestu gdje su naše granice najugroženije, na što smo posebno osjetljivi, i kako ih učvrstiti. Znak u kojem se nalaze Sunce, Mjesec i podznak od najveće su važnosti, a kad je riječ o granicama, može nam pomoći i znak u kojem se nalazi Saturn

Zrcalo 

Granice Blizanaca, Vage i Vodenjaka elastične se, ali izdržljive. Za osjećaj sigurnosti treba vam znanje, komunikacija, zajedništvo. Partnerstva, osobito ona intimna, poput su zrcala koje odražava vašu osobnost. Potreba da budete prihvaćeni, popularni i da vas poštuju može vas dovesti do toga da ugađate drugima, radite im usluge protivno svojim potrebama, teško možete reći „ne“.

Bojite se postaviti oštrije granice kako ne biste ugrozili vezu. Zdrave granice postavit ćete ako svoja uvjerenja oblikujete na vlastitim iskustvima, a ne zrcaleći mišljenja i vrijednosti drugih. Osvijestite da vaše unutrašnje kvalitete donose prihvaćenost koju trebate.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci