Kakve filmove voli vaš znak?

Koliko ste se puta tražeći sigurnost i utjehu zavukli u skroviti kutak uz omiljenu knjigu ili film? Čarobno iscjeljujuće putovanje u izmišljeni svijet priča hrani srce i osjećaje i pomaže da se osjećamo dobro. Astrološki vodič kroz svijet priča, onih knjiških i onih filmskih, otkrit će vaše skrivene čežnje

Bikovi posebno uživaju u filmu Julie & Julia

Bikovi posebno uživaju u filmu Julie & Julia

Svaka priča, njezini junaci i zaplet nose u sebi pečat astroloških znakova. Odabirom svoje omiljene knjige ili filma možemo prepoznati odraz svojeg astrološkog znaka, ponekad prepoznati svoje skrivene snove i čežnje. Budući da sve velike priče zapravo pričaju o ljubavi, zadržat ćemo se na romantičnim naslovima.

Mnoge su knjige ekranizirane pa možemo u njima uživati i u filmskom izdanju. Premda nije bilo lako izabrati samo nekoliko naslova, zabavimo se uz mali vodič kroz svijet priča, knjiških i filmskih, otkrivajući jesmo li tipični pripadnici svojeg astrološkog znaka.

Rak, Škorpion, Ribe – od sada do vječnosti

Čeznete pronaći pravu ljubav, srodnu dušu s kojom ćete biti zauvijek. Od svojih imaginarnih junaka očekujete snažne ali pritajene osjećaje koji će vam izmamiti suze. Sudbinska povezanost duša koje se vole oduvijek i zauvijek idealan je predložak priče koja će ispuniti vaša očekivanja. Ljubav i povezanost koja briše granice prostora i vremena ono je što duboko razumijete i što će vas dirnuti. Uživate u melankoličnoj atmosferi, lirskom izrazu i sudbonosnim vezama.

Priče o obiteljskim vrijednostima koje treba poštovati iznad svega i žrtvovati ljubav čak i ako je ona prava pogoditi će u srce Raka. Mostovi okruga Madison filmSumrak saga - priča o srodnim dušama za idealistične vodene znakoveuspješno je ekranizirana knjiga u kojoj glavna junakinja žrtvuje iznenadno otkrivenu ljubav života da bi sačuvala svoj obiteljski život. Kao voda za čokoladu priča je o zatomljenoj ljubavi žene prema sestrinu mužu koja se u strogom poštovanju obiteljskih odnosa može iskazati jedino kuhanjem. Božanstvena hrana čiji je glavni sastojak ljubav literarna je poslastica za Raka koji razumije snagu hrane. Ribe će se diviti požrtvovnosti junakinje i uživati u magičnim elementima priče.

Škorpion je sklon intenzivnijim osjećajima poput onih u Orkanskim visovima. Priča o opsesivnoj ljubavi i strašnoj osveti osvaja gotičkom atmosferom. Kad ljubav poprimi mračne tonove i postane neumoljiva, vrtlog sudbine povući će prema dnu nesretne ljubavnike. Duh je film od kojeg će zaplakati svi pripadnici vodenih znakova. Snaga ljubavi koja ne priznaje granice, pa ni smrt, nije nepremostiva prepreka u traženju istine i konačnog oproštaja. Uvijek dobrodošao dašak okultnog, osvete i kazne stvara poseban škorpionski ugođaj.

Engleski pacijent još je jedna uspješno ekranizirana knjiga koju će posebno voljeti Ribe i Škorpion. Tajna ljubav, tragično izgubljena u lelujavim krajolicima pustinje, lirski opisuje likove izgubljene u ratu, u prozračnim naborima vremena i prostora u kojima ostaju zarobljenici svojih nesretnih srca.

Voljet ćete i Casablancu, Sumrak sagu, Drugu sestru Boylen, Anđelovu igru.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci