Kako zavode zemljani znakovi

Bik, Djevica i Jarac ne upuštaju se olako u flert i nije ih lako impresionirati. Ipak...

Senzualna zavodljivost

Bik, Djevica i Jarac neće se olako upustiti u flert. Ako se odazovu toj neizvjesnoj igri, znači da su zaista spremni za vezu. Sa zdravim smislom za humor i vedre naravi, u flertu mogu biti vrlo izravni. Razuman stav, praktičan smisao za stvarnost i urođen oprez pomažu im da točno znaju što hoće. Nisu spremni na kompromise i nije ih lako impresionirati. Vrlo će lako procijeniti kakve su namjere potencijalnog udvarača.

Pripadnici zemljanih znakova i oni čija je Venera u nekom od zemljanih znakova zrače senzualnom energijom. Često nisu svjesni snage kojom njihov govor tijela privlači pozornost. Žene zrače izrazitom ženstvenošću i senzualnošću u pokretima, odijevanju i govoru. Muškarci zrače zaštitničkom energijom, a ispod njihova muževnog stava osjeća se nježnost.

Razumijevanje materijalne razine postojanja čini njihov ukus istančanim i profinjenim, što se odražava u njihovu stavu, odjeći, potrebi za dodirom. Uživaju u glazbi, plesu, mirisima, hrani i svemu što može ugoditi osjetilima. Stoga im je ugodno i poticajno okruženje vrlo važno u flertu i igri zavođenja. Zavedite ih svojom prirodnošću i smislom za humor, a dobra večera ili senzualni parfem bit će prihvaćeni s velikim odobravanjem.

Kako zavode vatreni znakovi pročitajte ovdje.

Kako zavode zračni znakovi pročitajte ovdje.

Kako zavode vodeni znakovi pročitajte ovdje.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci