Kako zavode vodeni znakovi

Rak, Škorpion i Ribe zavode svojom tajnovitošću

Očaravajući magnetizam

Rak, Škorpion i Ribe zavode svojom tajnovitošću. Zrače privlačnom energijom koju ne možete opisati riječima. Ne moraju biti u središtu pozornosti, ne moraju biti pričljivi, duhoviti, nasmijani. Mogu mirno promatrati iz svog skrivenog kutka, no valovi njihova očaravajućeg magnetizma zapljusnut će vas posve neočekivano. Suptilni flert pripadnika vodenih znakova odražava se u pogledima, profinjenom govoru tijela, tajnovitim osmijesima. Intenzitet kojim šalju valove privlačnosti navest će vas da gotovo opsesivno poželite otkriti što se krije u njihovu biću.

Vodeni znakovi i svi oni koji imaju Veneru u nekom od vodenih znakova često će se braniti od izravnog flerta. Mogu zauzeti stav nezainteresiranosti dok u svom srcu žele viteza koji će znati prokrčiti sve prepreke do njihova srca. Suptilno će vas potaknuti da razotkrivate njihove tajne. Trebat će vam puno vremena da naslutite kamo vodi vaša igra.

Njihovu pozornost privući ćete tek ako osjete da vas iskreno zanima ono što rade, žele i osjećaju. Ne vole površnost, grubost i previše izravan pristup. Pokažite profinjenost, nježnost, upornost i spremnost na razotkrivanje duše. Osjetljivi su, pa ako nemate ozbiljne namjere, bolje je da ih ne izazivate. Niste li spremni na vezu, mogao bi vas iznenaditi intenzitet njihovih osjećaja koji će se lako probuditi.

Kako zavode vatreni znakovi pročitajte ovdje.

Kako zavode zemljani znakovi, pročitajte ovdje.

Kako zavode zračni znakovi pročitajte ovdje.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci