Kako zavode vatreni znakovi

Ovan, Lav i Strijelac vole se igrati pa im flert nije stran...

Romantično osvajanje

Ovan, Lav i Strijelac vole se igrati pa im flert nije stran. Ipak, njihov cilj u igri je – pobjeda. Pripadnici vatrenih znakova i svi oni čija je Venera u nekom od vatrenih znakova osjećaju da je njihov najveći ulog – njihova neponovljiva osobnost. Žele što prije provjeriti vlastitu privlačnost, žele osjetiti što vi mislite o njima i to će izravno pokazati. Često zrače većim samopouzdanjem nego što ga zaista imaju. Vole riskirati.

Kad žele privući vašu pozornost, pričat će vam o vlastitim uspjesima, o važnim stvarima koje su napravili, doživjeli ili koje planiraju. Najlakši put do njihove pozornosti je da im se divite. Pripadnici vatrenih znakova vrlo su romantični i skloni velikim gestama. Buketi cvijeća, ulaznice za najtraženiju kazališnu predstavu u gradu ili večera uz svijeće suptilno podcrtavaju njihovu neodoljivu zavodljivost.

Ako vas zanima vatreni tip, pokažite da ste impresionirani njegovom osobnošću. Ipak, postavite mu i neki izazov. Vole se natjecati za vašu pozornost jer time osvajanje dobiva na vrijednosti. Početna faza flerta uz pripadnika vatrenog znaka vrlo će se brzo pretvoriti u zavođenje. Kako im je teško odoljeti, brzo će rasplamsati vaše osjećaje. To je osjetljiva faza jer jednom kad pobijede u igri zavođenja, mogli bi potražiti nove izazove.

Kako zavode zemljani znakovi, pročitajte ovdje.

Kako zavode zračni znakovi pročitajte ovdje.

Kako zavode vodeni znakovi pročitajte ovdje.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci