Kako se povezati s djetetom u sebi?

Gubljenje dodira s unutarnjim djetetom odvaja nas od nepresušnog unutrašnjeg izvora snage i kreativnosti koji nas snaži i obnavlja. Astrologinja Senka Ljubić savjetuje kako se možemo povezati s njime i time dobiti mudrog i kreativnog savjetnika

Da biste se zaista povezali sa svojim unutarnjim djetetom, trebate si dopustiti zaigranost, maštovitost i neozbiljnost. Pokušajte biti spontani i maštoviti. U mirnom okruženju, zatvorite oči i opustite se. Zamislite svoje unutarnje dijete. Ono može biti djevojčica ili dječak. Zapitajte se koliko dijete u vama ima godina. Zamislite kakvu bi odjeću imalo.

Zamislite bi li vam unutarnje dijete prišlo hrabro ili bi od vas očekivalo da vi priđete njemu. Zamislite čime se igra. Kako bi tekao vaš razgovor? Pozovite ga na igru ili ga zamolite da vam pokaže što najradije radi. Pričajte mu o sebi. Možete mu postavljati pitanja – što ono misli o vašim postupcima. Poslušajte što će vam odgovoriti kad ga upitate za savjet. Bit ćete iznenađeni jednostavnim i beskonačno mudrim odgovorima.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci