Kako se odijevaju Rak i Ribe?

‘Moda nas ne smije zarobiti, nego nam omogućiti da pobjegnemo’
Alexander McQueen

Romantično i ležerno

Romantična duša Raka i Riba svoje tijelo voli zaodjenuti lepršavom odjećom koja daje slobodu i osjećaj zaštićenosti. Dašak romantike, bezvremenosti, malo starinskog duha na odjeći bijeg je od ružne stvarnosti. Žene, posebno ljeti, uživaju u udobnim, često dugim haljinama širokih rukava, punim nabora i volana, cvjetnih uzoraka, pastelnih boja. Tu su i šeširi širokih oboda, dugi svileni šalovi, mekani i podatni materijali.

I muškarci vole šešire i šalove, udobne hlače, mekane pulovere koje nehajno prebacuju preko ramena. Košulju će uvući u hlače i stegnuti se remenom samo ako baš moraju. Rak i Ribe vole vintage odjeću, detalje koji prizivaju sjećanja poput bakine ogrlice, vintage torbice ili starinskog broša kupljenog na sajmu rabljene robe. Rakovi posebno vole torbice, u koje mogu sakriti svoje tajne, a Ribe teško mogu odoljeti cipelama. Rak je nešto skloniji tradiciji, dok se Ribe bez problema snalaze u mješavini stilova i često iznenađuju svojim maštovitim kombinacijama.

Ne vole se isticati, štoviše, mnogi se od njih odjećom pokušavaju sakriti. Odjećom šalju poruku da žive u svom zaštićenom ružičnjaku, u kojem žele ostati neometani i sigurni. Najčešće se pronalaze u boho i retro stilu.

Kako se odijevaju Lav i Vaga?

Kako se odijevaju Škorpion i Jarac?

Kako se odijevaju Ovan i Strijelac?

Kako se odijevaju Bik i Djevica?

Kako se odijevaju Blizanci i Vodenjak?

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci