Kako se odijevaju Ovan i Strijelac?

‘Iznenadili biste se koliko puno košta postići ovako jeftin izgled’
Steven Tyler

Nesputano i seksi

Ovan i Strijelac uvijek su spremni na akciju pa odjeća ne smije sputavati njihovu pokretljivost. Važno im je da se odjeća lako održava pa biraju tkanine koje ne treba glačati, daju prednost hlačama i udobnoj obući. Ne boje se privući pozornost pa će se u njihovim odjevnim kombinacijama naći najrazličitiji printovi, uzorci i boje; sve prolazi, posebno ako je duhovito i seksi!

Najbolje se osjećaju u jeansu, a sportsku odjeću nose sa stilom. Strijelac posebno voli etno stil i odjeću u kojoj se može uklopiti u svaku kulturu i svako podneblje. Žene, posebno u znaku Ovna, odlično će se zabaviti odabirući „mušku“ odjeću, kostim s hlačama, i rado će staviti kravatu. Ponekad će odjećom iskazivati bunt i prijezir prema konvencijama pa su upravo za njih izmišljene poderane hlače i pankerski stil, odlično se osjećaju u safari i vojničkoj odjeći.

Ipak, oni dobro razumiju moć mode. Pažljivo i znalački biraju odjeću kad žele postići neki cilj. Kad je to potrebno, šalju snažnu poruku besprijekornim odijelom ili malom crnom haljinom, zavode u obući s visokim potpeticama i ostalim statusnim simbolima moći. Sportski i boho stil s povremenim ciljanim pokazivanjem moći njihov je modni izričaj.

Kako se odijevaju Lav i Vaga?

Kako se odijevaju Rak i Ribe?

Kako se odijevaju Škorpion i Jarac?

Kako se odijevaju Bik i Djevica?

Kako se odijevaju Blizanci i Vodenjak?

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci