Kako se odijevaju Lav i Vaga?

‘Moda nas ne čini savršenima, ali nas čini lijepima’
Amit Kalantri

Lijepo i upadljivo

Glavni cilj odabira odjeće je – istaknuti se! Lav i Vaga pomno promišljaju kako će biti drugačiji od ostalih, biti prepoznatljivi u gomili, kako odjećom pokazati da su nešto posebno! Vole modu, pažljivo prate trendove i daju im pečat osobnog. Skloni su luksuzu i dizajnerskoj odjeći. U svojoj će kolekciji sigurno imati nekoliko pomno odabranih, bezvremenih i skupih haljina, odijela ili torbi.

Savršeno se znaju odjenuti za svaku priliku, od ulične do visoke mode, uvijek su zanimljivi. Najčešće vrlo jednostavnom odjećom s dramatičnim detaljem šalju snažnu poruku individualnosti. Malu crnu haljinu i crveni ruž Lav i Vaga znaju iskoristiti da stvore dojam ljepote i uspjeha. Istaknuti se za Vagu znači uvijek besprijekoran sklad boja i uzoraka koji stvaraju profinjenu ljepotu.

Vaga voli geometrijske uzorke na odjeći, prugice i točkice, a Lav daje prednost bogatim uzorcima, životinjskim printovima, posebno leopard-uzorku, na odjeći, torbici ili obući. Njihove boje variraju, od pastelnih do izrazito jarkih, a podjednako se ističu i kad odaberu zavodljive krojeve i one posve jednostavne. Lav i Vaga u modi su hrabri i kreativni, spontano će izaći izvan propisanih okvira i stilova te stvoriti jedinstven, glamurozni stil.

Kako se odijevaju Rak i Ribe?

Kako se odijevaju Škorpion i Jarac?

Kako se odijevaju Ovan i Strijelac?

Kako se odijevaju Bik i Djevica?

Kako se odijevaju Blizanci i Vodenjak?

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci